Izvor: OK radio arhiva vesti 20.12.2016

Budžet za 2017. Tri milijarde

OK radio 20.12.2016
Skupština Vranja usvojila je budžet za 2017. godinu vredan nešto više od tri milijarde dinara. Odbornici su usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama, kao i naknadama za usluge koje vrši… »

Niški privrednici poklanjaju koncert Bijelog dugmeta

OK radio 20.12.2016
NIŠ – Grupa Bijelo dugme nastupaće u Nišu za doček Nove godine, a koncert će platiti Klub privrednika Niša, saopštio je u utorak kabinet gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. „Bijelo dugme, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran… »

Tašković na čelu Komunalne

OK radio 20.12.2016
Ivica Tašković novi je načelnik Komunalne policije u Vranju, potvrđeno je iz ovog sekretarijata. Tašković (SNS) je na mesto načelnika postavljen 13. decembra, a pre imenovanja na novu funkciju obavljao je poslove komunalnog policajca. Dosadašnji… »

Kamp Rasadnici dobija nove stanare

OK radio 20.12.2016
Tri ratna vojna invalida sa teritorije grada Vranja našla su se među 26 korisnika socijalnog stanovanja u nekadašnjem kolektivnom centru za izbegla i raseljena lica „Rasadnici“ u Vranjskoj Banji. Oni su dobili stanove u barakama „Rasadnika“… »

Pokazivao pištolj, teško ranio muškarca

OK radio 20.12.2016
Bor -- Pripadnici policije u Boru uhapsili su S.N. (38) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv opšte sigurnosti, saopštila je PU Bor. Sumnja se je S.N. u svom stanu, oružje koje ilegalno poseduje, pokazivao… »

Ruski diplomata nađen mrtav u Moskvi

OK radio 20.12.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Rusije potvrdilo je da je visoki službenik tog ministarstva Petr Polšikov nađen mrtav u svom stanu u Moskvi. Ruski mediji javljaju da je glavni savetnik u odeljenju za Latinsku Ameriku pri MSP Rusije nađen s prostrelnim… »

Pk: Štrajkačima otkaz stigao na kuću!

OK radio 20.12.2016
Radnici Poljoprivredno stručne službe u Prokuplju koji su nezadovoljni radom direktora te službe Aleksandra Radulovića započeli su štrajk krajem novembra, a sada su dobili i otkaze ugovora o radu. Zbog kako tvrdi nezakonitog štrajka i nedolaska na… »

Policija uhapsila pogrešnu osobu za napad u Berlinu

OK radio 20.12.2016
Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt". Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičen za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamiona kojim je… »

RTS i RTV i dogodine na budžetu, ostaje pretplata

OK radio 20.12.2016
Dva javna medijska servisa, Radio televizija Srbije i Radio televizija Vojvodine, trebalo bi i sledeće godine da se delimično finansiraju iz državnog budžeta, u kojem je, za tu namenu, rezervisano četiri milijarde dinara. Kako se navodi u Predlogu… »

Kad SNS ne zapošljava: Nova gradska prosvetna inspektorka

OK radio 20.12.2016
Anđelka Arsić (SNS) imenovana je za novog inspektora u Odeljenju prosvetne inspekcije u Vranju, potvrđeno je OK Radiju. Arsićeva je imenovana na ovu dužnost na određeno vreme zbog, kako se navodi u rešenju, „privremeno povećanog obima posla“… »