Izvor: Prva arhiva vesti 20.12.2016

Pojačane kontrole! Saobraćajna policija kažnjavaće prekoračenje brzine, ali i izostanak paketa prve pomoći u vozilu

Prva 20.12.2016
U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika, sprovesti pojačane kontrole sa akcentom na otkrivanje… »

"Život je nestao pred mojim očima": Fotograf opisao kako je ubijen ruski ambasor

Prva 20.12.2016
Fotograf agencije Asošijeted Pres Burhan Ozbiliki u ponedeljak je u Ankari pokrivao naizgled rutinski društveni događaj - otvaranje izložbe "Rusija u očima Turaka". Na zložbi govor je držao i ruski ambasador u Turskoj Andrej Genadijevič Karlov… »

Zašto Dejvid Bouvi nije glumio Gandalfa?

Prva 20.12.2016
Glumac Dominik Monahan (koji je tumačio lik Veselog) pre nekoliko meseci otkrio je da je Dejvid Bouvi išao na audiciju za ulogu Gandalfa u trilogiji "Gospodar prstenova". Žena koja je radila kasting otkrila je da je istina malo drugačija, iako ideja u… »

Ana Ivanović otkrila kada planira da postane majka

Prva 20.12.2016
Srpska teniserka Ana Ivanović, proslavila je svoju devojačku slavu u roditeljskom domu u Beogradu. Kaže da se najela sarme i proje koje je ovoga puta pripremala njena baka, a vreme u srpskoj prestonici, osim slavlja, iskoristila je i za odlazak u… »

Jao, majko mila: Još jedan sindrom "Miki Rurk"???

Prva 20.12.2016
Sećate se Mikija Rurka koji je nekad bio maestralan frajer, a onda je batalio glumu i bacio se na boks i upropastio svoje prelepo lice? E, tako nešto je uradio i Mel Gibson, samo što, da kucnemo u drvo, nije morao da boksuje. Ali se autonokautirao ovom… »

Otkrivena tajna aseksualaca: I oni maštju o seksu, ali...

Prva 20.12.2016
Aseksualna osoba u društvu se najčešće definiše kao ona koju u seksualnom smislu ne privlači niko ali istina je nešto komplikovanija. Nova studija koja je proučavala seksualne navike i fantazije 351 aseksualne i 388 seksualnih osoba, pokazala je… »

Mačja dijeta: Kako da i vaša ljubimica povrati liniju

Prva 20.12.2016
Ako vaša maca mora da smrša, stavite je na dijetu. Uprkos tome što se veruje da su mačke zlopamtila ona vam to neće zameriti. Mačke mršave vrlo sporo jer je opasno za njihovo zdravlje da ih naglo izgladnjujete. Računajteda ćete uz puno strpljenja… »

Vaše usne otkrivaju koliko ste zdravi

Prva 20.12.2016
Pogledajte se u ogledalo i saznajte šta vam poručuje . Istočnjačka narodna medicina ima tumačenje zdravstvenog stanja vašeg organizma prema boji usana. Prirodna boja usana treba da bude od roze do tamnoroze boje, a sve druge nijanse govore o nekim… »

Golmanka Jovana ima molbu za vas: „Razmišljate pozitivno, na kraju će sve biti kako treba“

Prva 20.12.2016
Jovanu život nije mazio, prošla je kroz težak period i borbu sa tumorom, ali je odskočila najviše što može i postala primer svima. Jovana Leposavić ima 16 godina, trenira fudbal u ženskom klubu gde je i golman. Imala je težak oblik kancera, ali… »

Publika u studiju odgovara: Šta nam smeta kod suprotnog pola?

Prva 20.12.2016
U emisiji „Praktična žena“ publika je učestvovala u anketi: žene su govorile šta ih nervira kod muškaraca, a ni muškarci im nisu ostali dužni, rekli su šta njih nervira kod žena. Jedna devojka je rekla da je nervira kada muškarci podriguju… »