Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 20.12.2016

VOZAČI OPREZ! Policija pojačava kontrole uoči praznika

Ritam grada Kg 20.12.2016
Policija će u vreme predstojećih novogodišnjih praznika vršiti pojačane kontrole saobraćaja, a naročito će se obraćati pažnja na prekoračenje brzine, vožnju pod dejstvom alkohola, nekorišćenje sigurnosnih pojaseva i neposedovanje propisane… »

Usvojen budžet grada, veći deo opozicije napustio sednicu

Ritam grada Kg 20.12.2016
Budžet grada Kragujevca za 2017. godinu usvojen je danas u Skupštini grada. Za budžet je, uz vladajuću većinu, glasalo i četvoro odbornika koji su do sada bili u Demokratskoj stranci. Odbornci Zajedno za Šumadiju, Srpskog pokreta obnove i Pokreta… »

Prednovogodišnji koncert ČBS (VIDEO)

Ritam grada Kg 20.12.2016
ČBS u prednovogodišnjoj noći u Kragujevcu! Pored probranog repertoara, energične svirke i infarkt tekstova kragujevačkog benda nastupiće i gosti – “Prank”. Taj bend svoju muziku opisuje kao miks pop punka i alter rocka. Karte se po ceni od 400… »

Raskol u Demokratskoj stranci – uverenja ili parče vlasti

Ritam grada Kg 20.12.2016
Na današnjoj sednici Skupštine grada Kragujevca budžet za narednu godinu od petoro prisutnih odbornika Demokratske stranke podržalo je četvoro. Protiv je bila samo Jovana Jovanović. Ostali odbornici DS najavili su da će ubuduće nastupati kao… »

KKS: Ko su ’’povlašćene neplatiše’’ Energetike?

Ritam grada Kg 19.12.2016
Udruženje “Kragujevački kućni savet” zatražilo je od preduzeća “Energetika” da im dostavi listu najvećih dužnika. Takav zahtev, kako kažu u udruženju, usledio je kako bi se otklonile zlonamerne interpretacije da su građani, korisnici… »