Izvor: Srbija danas arhiva vesti 20.12.2016

Osvajačica vimbldona izbodena nožem: Ponovio se slučaj "Seleš" (foto)

Srbija danas 20.12.2016
Umalo tragedija. Petra Kvitova, češka teniserka, napadnuta je danas u svom stanu u Prostejovu. Mediji navode da joj je provalnik naneo lakše telesne povrede, a potom je opljačkao. Provalnik je, lažno se predstavljajući, ušao u njen stan i naneo… »

Ozbiljno upozorenje za sve vozače: Srpska policija više ne toleriše nepoštovanje ovih propisa!

Srbija danas 20.12.2016
U toku ove godine otkriveno je više od 300.000 prekršaja. U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika… »

SNS pobedila na izborima u Mesnoj zajednici Begeč

Srbija danas 20.12.2016
Sva tri mesta u Nadzornom odboru te mesne zajednice pripala su kandidatima SNS. Srpska napredna stranka pobedila je na izborima za tri mesta u Nadzornom odboru Mesne zajednice Begeč, održanim u nedelju 18. decembra. Sva tri mesta u Nadzornom odboru te… »

Vučić uputio saučešće povodom napada u Berlinu

Srbija danas 20.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, Vladi Nemačke, nemačkom narodu i porodicama poginulih u napadu u Berlinu, uz poruku da će Srbija uvek biti uz Nemačku i nemački narod… »

Novi skandal u Hrvatskoj: Učenici srpske nacionalnosti ostali bez novogodišnjih paketića

Srbija danas 20.12.2016
Afera "srpske čokoladice" još nije ni zatvorena, a Hrvatsku već potresa nova u kojoj osnovcima srpske nacionalnosti nisu podeljeni novogodišnji paketići. Učenici Osnovne škole "Nikola Andrić" u Vukovaru, koji pohađaju nastavu na srpskom jeziku… »

Evorpska unija optužuje Fejsbuk za malverzacije pri kupovini WhatsUp-a!

Srbija danas 20.12.2016
Evropska komisija poslala prigovor. Evropska unija optužila je danas društvenu mrežu Fejsbuk za davanje nepouzdanih informacija prilikom traženja odobrenja za 19 milijardi dolara vredno preuzimanje WhatsApp-a. "Evropska komisija poslala je prigovor… »

Zaboravite sve što ste dosad videli - stiže najjači telefon ikad! (video)

Srbija danas 20.12.2016
Čudo od mašine! Kompanija "Turing Robotics Industries" najavila je pametni telefon "Turing Monolith Chaconne", koji će po svojim karakteristikama biti pravi zmaj među mobilnim uređajima. Imaće ekran veličine 6,4 inča koji će pružati 4K kvalitet… »

Ko je kriv za smrt bebe u kruševačkoj bolnici?! Inspekcija ispituje lekare

Srbija danas 20.12.2016
Trudnica Dragana Krkić žalila se da je četiri dana molila lekare da je porode, što oni nisu učinili. Stručna komisija koju je formirala Opšta bolnica u Kruševcu ispituje rad svih njenih lekara koji su bili uključeni u lečenje Dragane Krkić (33)… »

Tuga i suze: Smrt poznate glumice rastužila javnost

Srbija danas 20.12.2016
Zauvek zatvorila najlepše oči. Glumica Mišel Morgan, jedna od najvećih francuskih glumica dvadesetog veka, ljubiteljima filma poznata kao žena s najlepšim očima u francuskom filmu, umrla je u 97. godini, saopštila je njena porodica. A photo posted… »

Nikolić: Srbija najostrije osuđuje akt terorizma u Nemačkoj

Srbija danas 20.12.2016
Nikolić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Savezne Republike Nemačke. Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Savezne Republike Nemačke Joahimu Gauku i porodicama nastradalih u napadu… »