Izvor: Svet arhiva vesti 20.12.2016

Parni valjak u Vršcu nakon tri decenije

Svet 20.12.2016
Nakon više od 30 godina, Parni valjak će održati prednovogodišnji koncert u Vršcu, 28. decembar u Centru Millennium sa početkom u 20:30 časova. Publika će imati priliku da uživa u svim bezvremenskim hitovima Parnog valjka, kao i u novim pesmama… »

Ne želi o tome da govori: Evo zašto je Viki Miljković bila glavna zvezda nemačkog magazina “Štern” (foto)

Svet 20.12.2016
Nedavno je folk pevačica Viki Miljković boravila osam dana u Izraelu i Palestini kako bi sa grupom vernika i sveštenika iz Srbije obišla sve najbitnije verske znamenitosti iz predistorije Hrišćanstva, o čemu je prvi pisao Scandal! Budući da, u… »

Raspisana poternica za sinom Goce Božinovske

Svet 20.12.2016
Za Miroslavom Mirkom Šijanom (24), sinom pevačice Goce Božinovske, navodno je raspisana poternica na teritoriji cele Srbije, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u pijanom stanju. Zbog toga je Prekršajni sud u Beogradu izdao nalog… »

Porodila se Gastozova bivša: Goga Babić dobila ćerku (foto)

Svet 20.12.2016
Pevači Gorana Goga Babić i Marko Gačić postali su danas roditelji jedne malene devojčice. “Ništa ne mogu da kažem osim da sam najsrećniji čovek na svetu. Hvala ti ljubavi”, napisao je Marko na Instagramu. Ubrzo nakon toga, oglasila se i… »

Ana Ivanović krsnu slavu proslavila u krugu porodice: Nedostaje mi domaća hrana, ko bi odoleo sarmi i proji!

Svet 20.12.2016
Ana Ivanović već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici. Naša teniserka došla je kako bi sa porodicom proslavila krsnu slavu Sveti Nikola. Iako vodi zdrav život, Ivanovićeva je na Svetog Nikolu sebi dala oduška i uživala u slavskoj trpezi… »

Ne može bez njega: Haris otišao u Ameriku da peva, Rada pojurila za njim!

Svet 20.12.2016
Atraktivna pevačica Rada Manojlović spakovala je kofere nekon nastupa u Splitu i otišla u zagrljaj dečku Harisu Berkoviću, koji je u Americi na turneji. Očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog, pa su pronašli rešenje kako… »

Elena Karić konačno progovorila o ljubavi sa Marijom Šerifović!

Svet 20.12.2016
Kada je potvrđeno pisanje SVETA da je Marija Šerifović u vezi sa Elenom Karić javnost je bila u šoku. Marija i Elena se nisu zvanično oglašavale, sve do sada. Dok svi pišu o njenoj aferi sa Marijom, ona ovde uživa: Pogledajte dom Elene Karić… »

Sad je stvarno kraj!? Saša Kovačević ne želi ni da priča o Jovani (video)

Svet 20.12.2016
Mesecima se u medijima polemiše da li je popularni pevač Saša Kovačević i dalje u vezi sa Jovanom Jocić. “Generalno sam stavio tačku na sva ta nagađanja. Sada više želim da se posvetim svom novom singlu koju ću uskoro objaviti. Veoma se lepo… »

Poznati pohrlili na gala premijeru filma “Santa Maria della Salute”! (foto)

Svet 20.12.2016
U Centru “Sava“ večeras se održana gala premijera filma “Santa Maria della Salute”, novo ostvarenje Zdravka Šotre, koji potpisuje scenario i režiju, a koje je okupilo više od 160 glumaca. Poznato je da filmovi i serije koje Zdravko Šotra… »

Humanitarni koncert: Evo gde će Brega, Alen i Tifa nastupiti za Novu godinu

Svet 20.12.2016
U Nišu će biti organizovan svečani doček Nove 2017. godine na Trgu Kralja Milana, ali će se on razlikovati od dosadašnjih po humanoj noti koju će imati. Nišlije i Nišlijke će u novogodišnjoj noći zabavljati Bijelo dugme. Alen Islamović… »