Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.12.2016

Suzana Mančić za novi STAR: Zorica je prva na estradi stavila silikone! Tajno se operisala u Minhenu 1986!

Svet 20.12.2016
Verovali ili ne, Suzana Mančić ima bujne grudi zahvaljujući Zorici Brunclik! Suzi je ispričala za STAR kako joj je folk pevačica davne 1986. preporučila odličnog plastičnog hirurga iz Nemačke koji je nju operisao i ugradio joj silikone u grudi… »

Orhan Pamuk: I Andrić i japokazujemo da smo svi stvoreni od istog štofa

Svet 20.12.2016
Veliki turski pisac, nobelovac Orhan Pamuk, gostovao je u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Autor romana “Zovem se crveno”, “Sneg”, “Čudan osećaj u meni”, “Žena crvene kose”, u kojima se opsesivno bavi sudarom i preplitanjem… »

Mira Antonović otkriva za SVET: Kolege ne poštuju Miroslava jer je loš prema svom sinu Devinu!

Svet 20.12.2016
Mira Antonović i njen sin Devin u januaru dolaze iz Amerike u Beograd i zbog promocije njene autobiografije, u kojoj će otkriti sve o odnosu sa Miroslavom Ilićem, ali i zbog drugog ročišta. Ovog puta sa njima stiže i novi advokat iz Amerike, koji je… »

Danica Ristovski: Ako zaboravim da stavim karmin, ulazim u prvu parfimeriju i kupujem ga

Svet 20.12.2016
Prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta smatra da je lice njen alat i zato ga izdašno neguje, van scene je diskretno našminkana, ali uvek mora da ima ruž za usne. Ona je u iskrenom razgovoru sa magazin “Gloria” otkrila šta je po njenom… »

Zabava za celu porodicu: “100 skandi” je u prodaji!

Svet 20.12.2016
Časopis “100 skandi” je u prodaji! Čak 100 probranih skandinavki na jednom mestu! Najbolja razonoda u časovima dokolice! 100 skandi – zabava za celu porodicu!… »

Ne zna koju bi pre: Mladen priznao koja mu “Snajka” najviše znači! (video)

Svet 20.12.2016
Mladen Vuletić napravio je pravu pomenju u rijalitiju “Snajke”, budući da se ne zna sa kojom devojku više deli postelju. Ovu nedelju u rijaliti programu obeležio je seks koji je Vuletić imao sa Aleksandrom Subotić u WC-u. Međutim, poznato je da… »

Večeras na Trgu slobode Kamerni hor “Zvona”, bend “Purple rain” i DJ Sesha

Svet 20.12.2016
“Novosadski Winter Fest” stigao je i do dvadesetog dana održavanja, a interesantan program nastavlja se i večeras.” Sinoć smo imali priliku da slušamo hor “Kalimero” iz Novog Sada na “raspevanoj jelki”. Podrška malo starijih stigla je… »

Mag gitare Tomi Emanuel na Guitar Art festivalu

Svet 20.12.2016
Živa legenda svetske gitare, Tomi Emanuel, nastupiće 23. marta 2017. u beogradskom Sava centru u okviru 18. međunarodnog Guitar Art festivala. Biće to prilika da publika premijerno čuje neke od numera sa aktuelnog albuma “It’s Never Too Late”… »

Zna šta valja: Indira za Novu godinu od dečka tražila… (video)

Svet 20.12.2016
Indira Radić je za emisiju Premijera otkrila je šta bi volela da dobije od dečka polovine za Novu godinu. “Neverovatno je koliko je lepo kada su ti novogodišnji praznici. Svi smo nekako opčinjeni time kao da će se odnekud pojaviti irvasi sa Deda… »