Regioni arhiva vesti 20.12.2016

I Vranje se odreklo novogodišnjeg dočeka u korist bolesne dece

Radio 021 20.12.2016
U Vranju ove godine neće biti organizovanog javnog dočeka Nove godine, već će planirani novac biti uplaćen na namenski račun za decu i omladinu obolelu od teških bolesti. Vatromet, nastup neke muzičke zvezde i kolektivno okupljanje u centru grada… »

Budžet za 2017. Tri milijarde

OK radio 20.12.2016
Skupština Vranja usvojila je budžet za 2017. godinu vredan nešto više od tri milijarde dinara. Odbornici su usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama, kao i naknadama za usluge koje vrši… »

Pojačane kontrole! Saobraćajna policija kažnjavaće prekoračenje brzine, ali i izostanak paketa prve pomoći u vozilu

Prva 20.12.2016
U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika, sprovesti pojačane kontrole sa akcentom na otkrivanje… »

Usvojen budžet grada, veći deo opozicije napustio sednicu

Ritam grada Kg 20.12.2016
Budžet grada Kragujevca za 2017. godinu usvojen je danas u Skupštini grada. Za budžet je, uz vladajuću većinu, glasalo i četvoro odbornika koji su do sada bili u Demokratskoj stranci. Odbornci Zajedno za Šumadiju, Srpskog pokreta obnove i Pokreta… »

SDA i SDP: Partneri za bolje sutra

Radio sto plus 20.12.2016
Predsednici Sandžačke demokratske partije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, Nihad Hasanović i Sulejman Ugljanin, potpisali su danas u Novom Pazaru deklaraciju o strateškom partnerstvu. Oni su posle potpisivanja dokumenta o saradnji u svim… »

Tašković na čelu Komunalne

OK radio 20.12.2016
Ivica Tašković novi je načelnik Komunalne policije u Vranju, potvrđeno je iz ovog sekretarijata. Tašković (SNS) je na mesto načelnika postavljen 13. decembra, a pre imenovanja na novu funkciju obavljao je poslove komunalnog policajca. Dosadašnji… »

Udes kod studentskog doma, povređena žena [foto]

iKragujevac 20.12.2016
Večeras oko 16.30 časova došlo je do saobraćajne nezgode u ulici Potporučnika Govedarice, kod Studentskog doma. U saobraćajnoj nezgodi osim materijalne štete, jedna ženska osoba je dobila lakše povrede. Na lice mesta izašla je ekipa saobraćajne… »

Niški privrednici poklanjaju koncert Bijelog dugmeta

OK radio 20.12.2016
NIŠ – Grupa Bijelo dugme nastupaće u Nišu za doček Nove godine, a koncert će platiti Klub privrednika Niša, saopštio je u utorak kabinet gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. „Bijelo dugme, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran… »

Uterivači hoće dugove građana

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Pritisak fondova, agencija i firmi za uterivanje dugova, da im Narodna banka Srbije omogući otkup loših kredita građana, sve je veći, i došao je dotle da jedna firma iz Nemačke namerava, kako nezvanično saznajemo, da kupi banku. Time bi mogla da… »

KG: Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica

iKragujevac 20.12.2016
Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o saradnji između Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije i grada Kragujevca na realizaciji pomoći za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu… »