Regioni arhiva vesti 20.12.2016

Vranjanci novac umesto za doček, uplaćuju za decu obolelu od najtežih bolesti

Jug press 20.12.2016
VRANJE U Vranju neće biti ogranizovanog dočeka Nove godine. To je definitivna odluka doneta na predlog gradonačelnika Slobodana Milenkovića koji smatra da novac koji bio bio potrošen u te svrhe bude usmeren u Fond za obolelu decu od najtežih bolesti… »

Budžet za 2017. Tri milijarde

OK radio 20.12.2016
Skupština Vranja usvojila je budžet za 2017. godinu vredan nešto više od tri milijarde dinara. Odbornici su usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama, kao i naknadama za usluge koje vrši… »

Ozbiljno upozorenje za sve vozače: Srpska policija više ne toleriše nepoštovanje ovih propisa!

Srbija danas 20.12.2016
U toku ove godine otkriveno je više od 300.000 prekršaja. U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika… »

Usvojen budžet grada, veći deo opozicije napustio sednicu

Ritam grada Kg 20.12.2016
Budžet grada Kragujevca za 2017. godinu usvojen je danas u Skupštini grada. Za budžet je, uz vladajuću većinu, glasalo i četvoro odbornika koji su do sada bili u Demokratskoj stranci. Odbornci Zajedno za Šumadiju, Srpskog pokreta obnove i Pokreta… »

SDA i SDP: Partneri za bolje sutra

Radio sto plus 20.12.2016
Predsednici Sandžačke demokratske partije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, Nihad Hasanović i Sulejman Ugljanin, potpisali su danas u Novom Pazaru deklaraciju o strateškom partnerstvu. Oni su posle potpisivanja dokumenta o saradnji u svim… »

Smena u Komunalnoj policiji

Jug press 20.12.2016
VRANJE Novi načelnik Komunalne policije u Vranju je diplomirani inženjer elektrotehnike, Ivica Tašković,. Tašković je član Sarpske napredne stranke i do imenovanja bio je komunalni policajac. Dosadašnji načelnik Srđan Stošić, iz Jedinstvene… »

Udes kod studentskog doma, povređena žena [foto]

iKragujevac 20.12.2016
Večeras oko 16.30 časova došlo je do saobraćajne nezgode u ulici Potporučnika Govedarice, kod Studentskog doma. U saobraćajnoj nezgodi osim materijalne štete, jedna ženska osoba je dobila lakše povrede. Na lice mesta izašla je ekipa saobraćajne… »

Niški privrednici poklanjaju koncert Bijelog dugmeta

OK radio 20.12.2016
NIŠ – Grupa Bijelo dugme nastupaće u Nišu za doček Nove godine, a koncert će platiti Klub privrednika Niša, saopštio je u utorak kabinet gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. „Bijelo dugme, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran… »

Uterivači hoće dugove građana

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Pritisak fondova, agencija i firmi za uterivanje dugova, da im Narodna banka Srbije omogući otkup loših kredita građana, sve je veći, i došao je dotle da jedna firma iz Nemačke namerava, kako nezvanično saznajemo, da kupi banku. Time bi mogla da… »

KG: Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica

iKragujevac 20.12.2016
Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o saradnji između Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije i grada Kragujevca na realizaciji pomoći za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu… »