Zabava arhiva vesti 20.12.2016

Veljko Ražnatović otkrio ko se krije iza njegovog imena: Nemam nijedan profil na društvenim mrežama!

Story 20.12.2016
Sin folk pevačice Svetlane Ražnatović je postao jedan od najvećih šmekera sa javne scene. Osim što je odgovorio na par škakljivih pitanja, dodao je par informacija o njegovom Instagram profilu. Veljko Ražnatović je poznat po tome što konstantno… »

Parni Valjak u Vršcu posle tri decenije!

Mondo 20.12.2016
Nakon više od 30 godina, Parni Valjak će održati prednovogodišnji koncert u Vršcu. Koncert će biti održan 28.12. u Centru Millennium sa početkom u 20:30h, a publika će imati prilike da uživa u svim bezvremenskim hitovima Parnog Valjka, kao i u… »

Vladimir Putin predložen za Nobela za mir

Radio 021 20.12.2016
Rukovodilac francuskog Centra za političke i međunarodne odnose Fabijen Bosar izjavio je danas da je zvanično nominovao predsednika Rusije Vladimira Putina za Nobelovu nagradu za mir. "Kao šef Centra za političke i međunarodne odnose zvanično sam… »

Zmija otrovnica kao ukras na božićnoj jelki

Beta 20.12.2016
Domaćica u Australiji otkrila je medju ukrasnim trakama na božićnoj jelki u svom domu opasnu zmiju otrovnicu i odmah pozvala stručnjake u pomoć. Nepoželjni gost bio je obmotan oko stabla jelke kada je u nedelju primetila Australijanka Čeril iz… »

Raspisana poternica za sinom Goce Božinovske

Svet 20.12.2016
Za Miroslavom Mirkom Šijanom (24), sinom pevačice Goce Božinovske, navodno je raspisana poternica na teritoriji cele Srbije, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u pijanom stanju. Zbog toga je Prekršajni sud u Beogradu izdao nalog… »

Folkerka osvanula u nemačkom "šternu": Viki na Isusovom grobu

Večernje novosti 20.12.2016
Folk pevačica Violeta Viki Miljković je u Izraelu i Palestini sa grupom vernika i sveštenika iz Srbije obišla najvažnije hrišćanske znamenitosti. FOLK pevačica Violeta Viki Miljković je u Izraelu i Palestini sa grupom vernika i sveštenika iz… »

Švajcarci će uskoro jesti burgere od insekata

B92 20.12.2016
Švajcarski lanac supermarketa “Coop” počeće od sledećeg proleća da prodaje proizvode, poput hamburgera i ćufti, koji sadrže instekte, piše švajcarski list “Local”, navodeći da je redakciji to potvrđeno iz tog trgovinskog… »

Bitka protiv nepristojnog sedenja u prevozu

Beta 20.12.2016
Briselsko saobraćajno preduzeće objavilo je da njujorški metro sprovodi kampanju kojom se apeluje na muške putnike da pristojno sede u prevozu, ne zauzimajući dva sedišta. Takva kampanja, kako kaže portparolka gradskog saobraćajnog preduzeća… »

MTV Push zvezde imaju najprodavaniji debi album u 2016.

MTV Srbija 20.12.2016
Zayn, napravi mesta za zvezde... Mančesterski bend Blossoms dobili su veliko priznanje na kraju godine. Njihov debi album nazvan po njima postao je najprodavaniji album 2016. godine u Velikoj Britaniji. Ako kažemo da su ove godine Zayn i Jack Garrett… »

Gwyneth Paltrow otkriva najbolji trend za spavanje za 2017!

MTV Srbija 20.12.2016
Glumica tvrdi da spava minimum sedam ili osam sati noću i da to igra veoma važnu ulogu u apetitu, kao i u nivou energije i da bi to trebalo da nam bude prioritet - čak i pre ishrane i dijete - "čisto spavanje"! Možda mislite da je je to stvar… »