Izvor: Alo arhiva vesti 24.12.2016

Zemljotres pogodio Herceg Novi!

Alo 24.12.2016
Zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali potresao je jug Crne Gore 40 minuta nakon ponoći, a epicentar zemljotresa je bio oko 20 kilometara severno od Herceg Novog. RTCG navodi da se potres osetio i u drugim primorskim gradovima, kao i na… »

U Sarajevu uveden par-nepar!

Alo 24.12.2016
Zbog alarmantnog zagađenja vazduha štetnim cesticama prašine u Sarajevu je proglašena uzbuna koja podrazumeva nekoliko mera među kojima je i zabrana kretanja nekih motornih vozila. Naime, doneta je odluka da sutra od sedam sati pa do ponoći ulicama… »

Na prijemu u Vukovaru nije bilo srpskog predstavnika

Alo 24.12.2016
Demokratski savez Srba danas je osudio diskriminaciju zamenika gradonačelnika Vukovara iz reda srpske zajednice Srđana Milakovića, jer, kako kažu, na prijemu povodom božićnih i novogodišnjih praznika za sve zaposlene u gradskoj upravi jedino… »

U Crnoj Gori se zapalio autobus pun dece!

Alo 24.12.2016
Autobus "Elan kompani" izgoreo je danas u požaru na putu Bijelo Polje - Mojkovac, u mestu Krstac, dok su deca, koja su išla na sportski turnir, spasena! Iz crnogorske policije navode da je požar izbio u toku vožnje, a primetila ga je polic9ijska… »

"Pritisnuli" tužioca preko njenog muža

Alo 24.12.2016
Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu zbog ometanja rada pravosuđa BiH protiv Harisa Zornića, Enisa Mandala i Murata Đuderije. Zornić, koji je rođen u Rožaju, Mandala, u Skoplju, i Đuderija, u Foči, optuženi su da su sa Šemsudinom Hodžićem, s… »

Minus donosi nedoumice

Alo 24.12.2016
Tek nekoliko dana smo u kalendarskoj zimi, ali vozači se već nekoliko nedelja susreću sa problemima koje donosi hladno vreme. Prošle subote počeli smo sa pitanjima i odgovorima u vezi sa 10 nedoumica sa kojima se korisnici automobila sreću kad je… »

Mali Ugar pušten kući!

Alo 24.12.2016
Milan Ugarković (33), zvani Mali Ugar, pušten je iz Centralnog zatvora i poslat u kućni pritvor s elektronskim nadzorom, iako je optužen za ubistvo, a dve godine je bio u bekstvu! On je optužen za ubistvo, a dve godine nakon zločina bio je u… »

Nećete verovati koliko košta "ajfon" sa likom Trampa!

Alo 24.12.2016
Svetska kompananija koja proizvodi luksuzne proizvode za svoje klijente, stavila je na tržište zlatni ajfon 7 sa likom budućeg američkog predsednika. Iz kompanije kažu da je prva porudžbina došla od jedne dame iz Kine čije ime ne žele da… »

Netanijahu: Sramni Obama, jedva čekam Trampa

Alo 24.12.2016
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu optužio je Baraka Obamu za "sraman potez" u UN, nakon što su SAD bile uzdržane tokom usvajanja rezolucije kojom se zahteva od Izraela da obustavi izgradnju naselja na okupiranim palestinskim teritorijama… »

Milica uradila na sceni nešto što niko nije (VIDEO)

Alo 24.12.2016
Pevačica Milica Pavlović nedavno je objavila drugi album "Boginja", koji je za kratko vreme oborio rekorde na Jutjubu. Milica je u emisiji "Zvezde Granda - specijal" promovisala numeru "Mogla sam". Pevačica je blistala u crnoj haljini i mušku… »