Vojvodina arhiva vesti 24.12.2016

Deda Mrazovi motoraši obradovali mališane u Novom Sadu (foto)

Telegraf 24.12.2016
Okupljanje deda Mrazova, odnosno motoraša, bilo je na platou ispred SPENS-a, nakon čega su se u dugoj povorci uputili put Veternika, tačnije ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju, gde su poklonima obradovali mališane štićenika tog doma… »

Mladi iz Gračanice dali krv u Novom Sadu

RTV 24.12.2016
NOVI SAD - Kao znak zahvalnosti Novosađanima za višegodišnje humanitarne akcije i svu do sada prikupljenu pomoć ugroženima na Kosovu i Metohiji, mladi iz Gračanice zajedno sa vršnjacima iz Novog Sada zauzvrat su organizovali akciju dobrovoljnog… »

Otvorena izložba "Necenzurisane laži"

Subotica.com 24.12.2016
Na Otvorenom univerzitetu danas je otvorena izložba „Necenzurisane laži“, koju je pripremila Informativna služba Srpske napredne stranke. Otvaranju izložbe prisustvovali su i potpredsednici SNS-a, Miloš Vučević i Milenko Jovanov. Na izložbi su… »

Gužve na ulazu u Srbiju

Subotica.com 24.12.2016
Na Graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije nema zadržavanja, dok se na ulazu u zemlju čeka oko 90 minita sa naše strane. U carini Subotice savetuju putnike da se pre puta dobro informišu o svojim pravima i obavezama, kao i pravilima pri unosu… »

FOTO: Otvorena izložba vojvođanskih fotoreportera

Moj Novi Sad 24.12.2016
Godišnja izložba fotoreportera Novog Sada i Vojvodine "OBJEKTIVno" otvorena je sinoć u Galeriji Muzeja Vojvodine i na njoj su prikazani radovi 35 autora. Darjuš Samii viši kustos Muzeja Vojvodine rekao je na otvaranju da je fotografija danas više od… »

Sirmijum i Sava šansa za ceo grad

Dnevnik 24.12.2016
<p>Opštinska uprava Sremske Mitrovice ima u planu i da iskoristi reku Savu, ali i Sirmijum kao kulturno-turistički potencijal Grada. -Svi planovi vezani su za razvoj turističke ponude.</p>. Mi smo zaštitili ostatke rimskog grada i kroz turističku… »

U: Subotici otvorena izložba "Necenzurisane laži"

Blic 24.12.2016
Izložba "Necenzurisane laži - Manipulacija pojmom cenzure u Srbiji 2014 - 2016.", koju organizuje Srpska napredna stranka, otvorena je danas u Subotici, a najseverniji srpski grad je posle Beograda i Kruševca treći grad u Srbiji u kom je postavljena… »

"Korpa solidarnosti" u Novom Sadu

RTV 24.12.2016
NOVI SAD - U duhu praznika, u našem gradu organizovana je još jedna humanitarna akcija "Korpa solidarnosti". Tom akcijom će pomoć dobiti ugrožene porodice i lica u Novom Sadu. Božićni i novogodišnji praznici su i vreme kada dajemo i pomažemo… »

Novinarkama RTV-a nagrade Pres viteza

RTV 24.12.2016
NOVI SAD - Pres Vitez festival minijature održava se 11. put. Ove godine učestvovalo je 130 kandidata, a među dobitnicima nagrade su i novinarke naše kuće, Aristea Stakić i Sanja Homa.… »

Za najluđu noć od 7 do 75 evra

Dnevnik 24.12.2016
Bez sumnje, naš grad već više od mesec dana odiše prazničnom atmosferom, što se može videti na svakom koraku. Svakako epicentar dobre zabave i raspoloženja u Novom Sadu. očekuje se u večeri kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu. Tome u… »