Arhiva vesti » utorak 27. decembar 2016

Stefanović: Svako ko se ogreši o zakon mora da odgovara

RTV 27.12.2016
RTV: Stefanović: Svako ko se ogreši o zakon mora da odgovara
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović danas je povodom hapšenja 30 službenika saobraćajne policije u Čačku, izjavio da ne postoje nedodirljivi i da svako ko se ogreši o zakon mora da odgovara. "Želimo da pošaljemo jasan signal javnosti da ne postoji bilo ko ko... »

Javni servisi još dve godine na budžetu

Danas 27.12.2016
Vlada Srbije i Odbor za kulturu i informisanje usvojili su amandmane poslanice Gordane Čomić kojima se budžetske subvencije i taksa za javne medijske servise RTS i RTV produžavaju na dve godine, odnosno do kraja 2018, a ne 2017. godine kako je to prvo bilo predviđeno, prenosi UNS na svom sajtu.... »

Obustavljena istraga protiv Bogoljuba Karića za "Mobtel"

RTS 27.12.2016
RTS: Obustavljena istraga protiv Bogoljuba Karića za "Mobtel"
Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo je istragu protiv Bogoljuba Karića zbog sumnji na zloupotrebe prilikom osnivanja "Mobtela" i omogućavanja preduzećima sa Kipra dobijanje deviznih kredita bez garancija Astra banke. Istraga je istovremeno obustavljena i protiv još osam osoba.... »

DS pita da li će i kandidat vlasti podneti ostavku na svoju funkciju

Beta 27.12.2016
Demokratska stranka (DS) upitala je danas funkcionere vladajuće koalicije da li će i od svog predsedničkog kandidata zahtevati da podnese ostavku na funkciju koju obavlja kao što to traže od zaštitnika gradjana Saše Jankovića. U saopštenju DS je ocenila da bi vladajuća koalicija najradije... »

Sale: "Svake godine lažem ljude i sebe..."

Sportske.net 27.12.2016
Kapiten Partizana danas je zvanično potpisao novi ugovor koji će trajati do 2018. godine, a na konferenciji za novinare je bilo veoma zanimljivo. Kapiten Partizana Saša Ilić potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa tim fudbalskim klubom. Novi ugovor važiće do juna 2018. godine, jer je... »

Preminula Carrie Fisher

Tračara 27.12.2016
Glumica Carrie Fisher preminula je danas u 60. godini. Zvezda serijala Ratovi zvezda je pre nekoliko dana doživela srčani udar u avinu tokom leta iz Londona do Los Anđelesa, i to samo 15 munuta pre sletanja. Danas je izdato i zvanično saopštenje njenog predstavnika za štampu u kome se kaže:... »

Tužilaštvo Crne Gore: Poternica za Ristićem u Interpolovoj bazi

RTV 27.12.2016
RTV: Tužilaštvo Crne Gore: Poternica za Ristićem u Interpolovoj bazi
PODGORICA - Crnogorsko državno tužilaštvo potvrdilo je danas da je raspisalo poternicu za dvojicom ruskih i trojicom državljana Srbije osumnjičenih za pokušaj terorizma na izborni dan u Crnoj Gori. "O raspisivanju poternice za srpskim državljanima obavešteni su nadležni državni organi... »

Beogradska berza: Prekinut silazni trend Belexa, snažan rast Komercijalne banke

Gde investirati 27.12.2016
Na Beogradskoj berzi danas je prekinut trodnevni silazni trend , uz solidan ukupan promet zahvaljujući državnim obveznicama. Ukupna realizacija u trgovanju dostigla je 140,9 miliona RSD (1,1 milion EUR), dok je indeks Belex15 porastao 0,8% na 716,9 poena. Najprometnija akcija je bila Naftna... »

Pronađena crna kutija ruskog aviona

Glas Amerike 27.12.2016
MOSCOW — Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u utorak da su specijalni timovi pronašli crnu kutiju vojnog putničkog aviona koji se prošlog vikenda srušio u Crno more. Ruska novinska agencija javlja da će uređaj biti poslat u Moskvu na analizu, u sklopu istrage uzroka pada aviona.... »

Dačić: Strane diplomate da ne dele Srbiji lekcije

Politika 27.12.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranim diplomatama u Beogradu da ne treba Srbiji da dele lekcije i da se mešaju u politiku naše zemlje. Ministar Dačić je, povodom izjave ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandrovica da je Srbija glasajući protiv rezolucije o... »

©2019 Netmark d.o.o.