Izvor: Danas arhiva vesti 28.12.2016

OKS: Odložen izbor predsednika

Danas 28.12.2016
Izborna Skupština Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) danas nije održana, jer joj je prisustvovalo samo 14 od 65 članova, a za sada nije poznato šta će se dalje dešavati. Ovakav rasplet usledio je nakon što je Fudbalski savez Srbije, kome se… »

Karić: U subotu dolazim u Srbiju

Danas 28.12.2016
U subotu dolazim nazad u Srbiju, izjavio je danas Bogoljub Karić, pošto je Specijalni sud u Beogradu naložio povlačenje poternice koja je za njim pre 11 godina raspisana, jer je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istragu protiv njega. Na… »

Mediji preneli poslednje reči posade palog aviona

Danas 28.12.2016
Poslednje reči članova posade palog ruskog aviona zabeležene u crnoj kutiji upućuju da je letelica imala problema sa zakrilcima. Kako prenosi Raša tudej, na snimku se čuje kako kapetan Roman Volkov nekoliko trenutaka pre gubljenja signala kaže… »

“Ne znam da li ću podržati Nikolića”

Danas 28.12.2016
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas, prilikom predstavljanja rezultata rada ministarstva, da predsednik Srbije Tomislav Nikolić još nije podneo kandidaturu za novi mandat i da zbog toga ne može… »

Đurić: Vacić radi u Kancelariji za KiM, ali mi nije savetnik

Danas 28.12.2016
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić potvrdio je da nekadašnji portparol i lider ekstremno desničarskog SNP 1389 Miša Vacić radi u Kancelariji, ali da nije njegov savetnik. "Miša Vacić nije moj savetnik, on radi u Kancelariji za… »

Vučić: Naplaćeno 768 milijardi poreza

Danas 28.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ove godine planirano da se naplati 711 milijardi dinara poreza, a da je izvršenje zaključeno sa poslednjim danom novembra iznosilo 768 milijardi dinara. Vučić je rekao da je današnja… »

Vučić se sastao sa Mandićem

Danas 28.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Nove srpske demokratije iz Crne Gore Andrijom Mandićem. Tom prilikom, Mandić je ukazao na izuzetno težak položaj srpskog naroda u Crnoj Gori i zatražio pomoć Vlade Srbije u… »

Srpska lista: Sprovodimo odluku Vučića

Danas 28.12.2016
Objavljujemo da ćemo sprovesti sve odluke premijera Aleksandra Vučića, da zamrzavamo svoje učešće u radu kosovske skupštine i vlade, a Mirjana Jevtić više neće obavljati funkciju ministra za lokalnu samoupravu, navodi se u saopštenju Srpske… »

Vučić: Nikolić je radio pristojno

Danas 27.12.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je večeras da još nisu zakazani stranački organi na kojima će biti doneta odluka o predsedničkom kandidatu SNS, a istakao je da poštuje dosadašnji rad predsednika Tomislava Nikolića i da bi voleo da… »

Adrovac oslobođena optužbi u slučaju Beko

Danas 28.12.2016
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Maja Adrovac u junu bila oslobođena optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka 2014. godine. Sud je istom odlukom naložio da se ponovi suđenje i to u jedinstvenom postupku sa… »