Izvor: Jugmedia arhiva vesti 28.12.2016

Gostuša postala pridružena članica evropske organizacije “Evropa Nostra“

Jugmedia 28.12.2016
PIROT – Odbor “Evropa Nostre“ prihvatio je zahtev grada Pirota da postane pridružena članica ove vodeće evropske organizacije za zaštitu kulturne baštine, saopštila je danas Gradska uprava Pirota. Evropa Nostra je pan-evropska mreža koju… »

Iz fonda „Sveta Petka“ nagradjeni najbolji studenti i talenti

Jugmedia 28.12.2016
NIŠ – Gradska opština Medijana dodelila je danas iz Fonda „Sveta Petka“ stipendije najboljim studentima sa područja ove opštine i jednokratne nagrade žiteljima koji su postigli značajne rezultate u oblasti nauke, kulture i sporta. Predsednik… »

Snađi se pa prezimi: Ovako se ulični prodavci bore sa hladnoćom (FOTO)

Jugmedia 28.12.2016
LESKOVAC – U ove hladne dane zasigurno je najteže uličnim prodavcima, a oni se dovijaju na različite načine da se zagreju na svom „radnom mestu“. Jedan prodavac polovne robe u naselju Podvorce u Leskovcu snašao se tako što je ispod svoje… »

Subvencije dobilo 174 poljoprivrednika

Jugmedia 28.12.2016
VLASOTINCE – Poljoprivredni proizvođači sa područja vlasotinačke opštine, njih 174, potpisalo je ugovore i dobilo rešenja za subvencije u poljoprivredi, ukupne vrednosti 6,5 miliona dinara. Subvencije koje se sastoje u novcu za opremu, sadni… »

Na prvom novogodišnjem bazaru 24 izlagača

Jugmedia 28.12.2016
VLASOTINCE – Prvi Novogodišnji bazar u organizaciji Turističke organizacije opštine Vlasotince održan je danas u prisustvu 24 izlagača i velikog broja posetilaca. Na štandovima su se našli domaći proizvodi- od prehrambenih do onih praktične… »

Cvetanović: Za nepoštene nema mesta u mom timu

Jugmedia 28.12.2016
LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je večeras da za 4 godine nije podneta ni jedna krivična prijava protiv njegovih saradnika, ali da u njegovom timu ne bi ni bilo mesta za one koji izlaze iz zakonskih okvira. On je ovo kazao… »

Odbornik Nebojša Cakić: Šetam jer mi ne daju da radim!

Jugmedia 28.12.2016
LESKOVAC – Odbornik opozicione SDS u Skupštini opštine Leskovca Nebojša Cakić, diplomirani pravnik sa parvosudnim ispitom, požalio se danas za skupštinskom govornicom da mu na poslu ne dozvoljavaju da radi, nazivajući to jednom vrstom mobinga… »

Bogdan Zdravković i Miljana Grozdanović sportisti godine u Vlasotincu

Jugmedia 28.12.2016
VLASOTINCE – Titulu najbolje sportiskinje ponela je članica ženskog ORK „Vlasotince“ Miljana Išljamović, najbolja igračica i najbolji strelac u Drugoj ligi Morava, a titulu najboljeg sportiste Bogdan Zdravković, bacač kugle i diska, član AK… »

Da li je „Goga art“ krečila zidove SDS-a?

Jugmedia 28.12.2016
LESKOVAC – Uprkos žustrom i naizgled sigurnom ispitivačkom nastupu, iza koga se bez malo naslućivao odgovor, večeras na sednci skupštine grada ipak nije do kraja rasvetljeno ko je krečio prostorije opozicione Socijaldemokratske stranke u Leskovcu… »

Prijavljivanje plivača za Bogojavljensku trku

Jugmedia 28.12.2016
NIŠ – Gradska opština Medijana pozvala je sve zainteresovane za plivanje za Bogojavljenski Časni krst da se od danas pa najkasnije do 6. januara 2017. godina prijave za ovo nadmetanje. Prijavljivanje je u kancelariji broj tri u prostorijama GO… »