Izvor: Kurir arhiva vesti 28.12.2016

DSS: Besmislene optužbe Karića

Kurir 28.12.2016
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da su optužbe Bogoljuba Karića na račun Vojislava Koštunice potpuno besmislene. DSS smatra da je "dovoljno uporediti imovinsku kartu Vojislava Koštunice i dotičnog gospodina i uvideti apsurdnost… »

Skupština izglasala: Ukida se povraćaj PDV na bebi hranu i opremu, roditeljima odsad naknada

Kurir 28.12.2016
BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je danas izmene Zakona o poreza na dodatu vrednost (PDV) kojim se ukida pravo na povraćaj PDV zа kupоvinu hrаnе i оprеmе zа bеbе, ali tek nakon usvajanja Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom kojim… »

(Video) Oni pevaju, mi kukamo: Pogledajte najbolje muzičke performanse srpskih političara!

Kurir 28.12.2016
Saša Radulović je svojim muzičkim performansom u Skupštini Srbije pomerio granice političke parodije. Lider pokreta Dosta je bilo je doneo gitaru u srpski parlament i zajedno sa horom sastavljenim od članova njegove partije otpevao pesmu "Pada… »

(Video) Prevrću svaki kamen na dnu Crnog mora: Ovako ruski ronioci izvlače olupine ruskog aviona!

Kurir 28.12.2016
Prošla su tri dana od tragične avionske nesreće iznad Crnog mora, a ruski spasioci i dalje tragaju za delovima letelice, kao i za telima nastradalih putnika. U akciju su uključeni i ronioci, koji su sa dna Crnog mora izvukli poveći deo… »

Živković odlučno poručio opoziciji: Ne mudrujte, već se izjasnite o Jankoviću!

Kurir 28.12.2016
Lider Nove stranke Zoran Živković pozvao je danas proevropsku opoziciju da se mane promišljanja i mudrovanja i izjasni se o kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije. Živković je novinarima u parlamentu rekao da Janković neće biti… »

Vučić pohvalio građanina Miodraga, evo i zašto Umesto poklona poslao jednu kutiju punu... i to kome!

Kurir 28.12.2016
BEOGRAD - Moliću ljude da učestvuju u najvećoj lutriji koju je Srbija organizovala gde ćemo da delimo stanove, automobile za pet ili deset fiskalnih računa. Ne morate da kupite loz već skupljajte fiskalne račune", rekao je premijer Aleksandar… »

Uspešna godina Iza Ministarstva Mihajlović: Završeno 98 kilometara autoputa u 2016.

Kurir 28.12.2016
Srbiji je u 2016. godini završeno 98 kilometara autoputa, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. "Iza nas je veoma uspešna godina", istakla je Mihajlović na godišnjoj… »

Domaća valuta nastavlja rast: Evro danas 123,29

Kurir 28.12.2016
Dinar je danas, treći dan uzastopno, nastavio rast prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 123,2957 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema evru na istom nivou kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou je slabiji… »

Srpska lista: Zamrzavamo učešće u radu kosovske skupštine i vlade

Kurir 28.12.2016
Srpska lista je saopštila danas da njeni poslanici zamrzavaju učešće u radu kosovske skupštine i vlade. U saopštenju koje je potpisao šef poslaničkog kluba i predsednik Srpske liste Slavko Simić, takođe se navodi da će Mirjana Jevtić napustiti… »

Jevreji pobesneli zbog kerijevog govora: On je pristrasan i protiv Izraela

Kurir 28.12.2016
Kabinet izraelskog premijera Benjamina Netnjahua ocenio je da je današnji govor državnog sekretara SAD Džona Kerija pristrasan i protiv Izraela, kao i nedavno usvojena rezolucija protiv jevrejskih naselja u Savetu bezbednosti UN. "Više od jednog sata… »