Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 28.12.2016

Pogodite ko je najplaćenija glumica Holivuda u 2016.

MTV Srbija 28.12.2016
Forbes je proglasio najplaćeniju glumicu: "Hail, Caesar!", "Kapetan Amerika: Građanski rat" su zaslužni... Čak 1, 2 milijarde dolara su zaradila ova dva filma širom sveta. I možda je 2016. bila najgora godina za mnoge od nas, ali Scarlett Johansson… »

Ljudi objavljuju fotke svoje dece obučene kao princeza Leia

MTV Srbija 28.12.2016
Sila je jaka u njima! Star Wars fanovi tuguju zbog smrti glumice Carrie Fisher koja je glumila princezu Leiau u originalnoj trilogiji pa je ulogu reprizirala i u prošlogodišnjem SW filmu "Buđenje sile". Ulogom je osvojila divljenje muškog i ženskog… »

Arianu Grande izvređao Mac Millerov fan

MTV Srbija 28.12.2016
Pevačica moćnog glasa Ariana Grande je doživela veliku neprijatnost kada joj je "fan" u lice rekao neke stvari... Ariani, koja je praznike provela sa svojim partnerom i kolegom Macom Millerom, desio se incident kada su prošle večeri izašli da jedu… »

Harrison Ford o smrti Carrie Fisher

MTV Srbija 28.12.2016
Svima će nam nedostajati. Svi - od posvećenih fanova do kolega, holivudskim zvezda, odaju počast Carrie Fisher, koja je preminula u 60. godini. Harrison Ford, koji je sa glumicom igrao kao Han Solo i bio partner njenoj princezu Leii u nekoliko Star… »

Liam Gallagher uzvraća udarac tvitu koji vređa Georgea Michaela

MTV Srbija 28.12.2016
Pevač benda Oasis je odgovorio tviterašu! Liam Gallagher je na Twitteru uzvratio komentarom na "šalu" koja vređa Georga Michaela. Gallagher je prvo napisao kako ne može da veruje u vesti o Michaelovoj smrti. It better not be true bout George Michael… »

MTV i Laguna ti poklanjaju knjigu "Ali Hjuz ima ljubavni život, ponekad"

MTV Srbija 28.12.2016
Voliš da u hladnim zimskim danima uživaš uz šolju tolog čaja ili čokolade i dobru knjigu? Priznajemo, skoro da nema lepšeg uživanja od toga, a MTV i Laguna su ti priredili upravo jednu zabavnu seksi komediju koja će vas zabaviti ove zime! Čitaj… »

Central Dance Event - 4 novogodišnje žurke u Hangaru i Depo Magacinu

MTV Srbija 28.12.2016
Central Dance Event je novogodišnja platofma koja će po treći put zaokružiti utisak celokupne sezone koja je za nama. U protekloj godini uživali smo i đuskali do ranih jutarnjih časova uz mnoga velika imena kao što su Hernan Cataneo, John Digweed… »

Carpool Karaoke sa Justinom Bieberom i Selenom Gomez

MTV Srbija 28.12.2016
Ovo je ostvarenje naših snova... Sećate se dana kad je Justin Bieber, A) imao Instagram i B) delio stare fotografije sa Selenom Gomez? Ako ste još uvijek tim Jelena, sigurno se nadate da ovi dani nisu zauviek završeni, iako njihova svađa na… »

Sada možemo da poljubimo nekog preko telefona!

MTV Srbija 28.12.2016
Zapanjeni smo! Ništa ne može da se poredi sa pravim ljudskim kontaktom, ali ovaj telefon zaista pokušava da omogući da prenesemo poljubac voljenim osobama negde daleko. Bilo da pokušavate da održite vezu na daljinu ili ste na fakultetu i nedostaju… »

Ko nije dobio poklone u porodici Kardashian?

MTV Srbija 28.12.2016
Dva imena su nedostajala ove godine... Porodica Kardashian-Jenner uvek ozbiljno shvata Božić, a ova godina nije nikakav izuzetak. Njihove društvene mreže prepune su idiličnih fotografija i videa ovih praznika, ali ipak smo primetili da su dva člana… »