Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 30.12.2016

Nadmoćan odgovor Putina

Večernje novosti 30.12.2016
Ruski predsednik odlučio da ne proteruje američke diplomate. Decu američkih diplomata pozvao u Kremlj na zabavu. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin šokirao je svetsku javnost i nadmudrio odlazećeg američkog… »

Delija Miloš: Teodosić na klupi pevao Zvezdine pesme (video)

Večernje novosti 30.12.2016
Na mts Tviter nalogu dan posle utakmice pojavio se kratak snimak Teodosića koji, odlazeći na klupu za rezervne igrače, peva zajedno s Delijama... Najbolji košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić nije imao svoje veče protiv Crvene zvezde, ali je… »

Ruskim diplomatama uskraćen pristup u dva kompleksa u SAD

Večernje novosti 30.12.2016
U okviru mera američke vlade protiv Rusije zbog navodnih sajberskih napada s ciljem da se utiče na predsedničke izbore, ruskim državljanima je zabranjen pristup u dva objekta u SAD u vlasništvu ruske vlade. VAŠINGTON - U okviru mera američke vlade… »

Posle 11 godina u Srbiji Biću sluga vlasti, ako mi dozvole(foto)

Večernje novosti 30.12.2016
Posle 11 godina Bogoljub Karić stigao u Srbiju i već na Beogradskom aerodromu poručio: Želim samo da radim i zaposlim narod. Od Srbije nema lepše zemlje. Želim da joj pomognem. Da u njoj ponovo radim i gradim. Da zaposlim narod. To umem i to sam… »

U Siriji stupio na snagu prekid vatre

Večernje novosti 30.12.2016
Sveobuhvatni prekid vatre između sirijskih snaga i pobunjenika stupio je na snagu u ponoć po lokalnom vremenu u skladu sa sporazumom koje su postigle Rusija i Turska. DAMASK - Sveobuhvatni prekid vatre između sirijskih snaga i pobunjenika stupio je na… »

Policija Brazila: Ambasador Grčke ubijen u kući supruge, nađen u spaljenom automobilu

Večernje novosti 30.12.2016
Policija u Rio de Žaneiru našla u izgorelom automobilu ugljenisano telo Kirijakosa Amiridisa, osumnjičena njegova supruga Brazilka Fransoaz Amiridis, još jedna žena i dvojica muškarca. RIO DE ŽANEIRO - Policija je u Rio de Žaneiru našla u… »

"Ikea" gotova do juna

Večernje novosti 30.12.2016
Premijer Aleksandar Vučić obišao radove na izgradnji prve robne kuće švedskog giganta. Razvojna šansa za Beograd, ali i za Smederevo, Smederevsku Palanku, Požarevac. ROBNA kuća "Ikea" trebalo bi da bude završena u junu 2017. godine. Objekat će… »

Ukinuti prelevmani za svinjetinu i mleko iz EU

Večernje novosti 30.12.2016
Vlada Srbije ukinula je uvozne takse za mleko i mlečne proizvode i svinjetinu i svinjsku masnoću iz EU, objavljeno je danas u Službenom glasniku. Vlada Srbije ukinula je uvozne takse za mleko i mlečne proizvode i svinjetinu i svinjsku masnoću iz EU… »

Jelena Matejić vodi EMS

Večernje novosti 30.12.2016
Vlada Srbije imenovala je Jelenu Matejić za vršioca dužnosti direktora EMS. VLADA Srbije imenovala je Jelenu Matejić za vršioca dužnosti direktora EMS. Matejićeva je u EMS zaposlena od 2012. godine i do sada je bila na poziciji izvršnog direktora… »

Dodik: Ne razumem zašto me zovu u Tužilaštvo; Ambasada SAD: Predsednik RS nije pozvan na inauguraciju Trampa

Večernje novosti 30.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da je danas saslušan u Tužilaštvu BiH zbog održavanja referenduma o Danu RS, navodeći da je tokom saslušanja rekao da ne razume zbog čega je uopšte pozvan u Tužilaštvo. Predsednik Republike… »