Regioni arhiva vesti 30.12.2016

Naložene smene direktora koji su zapošljavali rodbinu

Radio 021 30.12.2016
Na listi Agencije za borbu protiv korupcije nalazi se 36 direktora škola i predškolskih ustanova za koje postoji obavezujuća preporuka da budu razrešeni zbog korupcije, uglavnom nepotizma. Direktorka OŠ "Mladost" u Bačkoj Palanci svoju ćerku je… »

Još jedna saobraćajna nezgoda: Udes kod Rode

iKragujevac 30.12.2016
Kako iKragujevac saznaje danas se dogodila saobraćajna nezgoda kod Roda centra. Kako je za iKragujevac potvrđeno danas u 18 časova i 30 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda kod Rode u kojoj su učestvovala dva automobila. Nije nam potvrđeno da li… »

SNS: Nismo otpustili ni jednog jedinog radnika!

OK radio 30.12.2016
SNS iz Vranja odlučno je demantovao navode vranjskog SPS-a, a poglavito čelnika te stranke Zorana Antića i Siniše Mitića da je iz gradskih službi otpušteno preko 200 socijalista, kao i navode da se nad tim ljudima vrši odmazda i osveta. - Niko… »

Ljubiša Miljković razrešen dužnosti predsednika Sindikata rudara Srbije

Kolektiv 30.12.2016
„Nepoštovanje Statuta i narušavanje ugleda RTB-a Bor“. BOR. – Na današnjoj vanrednoj sednici Odbor–Predsedništvo Sindikata rudara Srbije razrešilo je Ljubišu Miljkovića dužnosti predsednika ove interesne organizacije radnika. U odluci… »

Oprez: Žuto upozorenje u Kragujevcu!

iKragujevac 30.12.2016
Prognozirana minimalna temperatura vazduha nije neuobičajena, ali preduzmite neophodne mere zaštite za aktivnosti na otvorenom prostoru. Problemi u snabdevanju toplotne i električne energije. Rizik od zaleđivanja česmi i instalacija za vodu… »

Pk: Pijani policajci se sudarili i pobegli!

OK radio 30.12.2016
Posle nezgode, u kojoj nije bilo povređenih, policajci su nastavili da voze, ali im je ispala jedna tablica sa automobila. PROKUPLJE - Dvojica policajaca izazvala su saobraćajnu nesreću službenim automobilom pod uticajem alkohola i pobegla! Međutim… »

Deda Mraz obradovao decu iz sigurnih kuća

BizLife 30.12.2016
Deca iz sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu, i Pančevu i dobila su novogodišnje paketiće i vredne poklone, koje im je uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedila kompanija Coca-Cola HBC Srbija. Za… »

Radijatori će biti topli tokom cele novogodišnje noći

Ritam grada Kg 30.12.2016
Preduzeće „Energetika“, koje se u Kragujevcu bavi daljinskim grejanjem, saopštilo je da će radijatori biti topli za novogodišnje praznike. U „Energetici“ navode da će u novogodišnjoj noći grejanje neprekidno raditi, dok će se 1. januara… »

Umesto za doček, Grad Vranje uplatio novac za lečenje bolesne dece

Južne vesti 30.12.2016
Umesto za organizovanje novogodišnje proslave, Grad Vranje uplatio je na namenski račun za lečenje dece i mladih obolelih od malignih i drugih teških bolesti obećanih 650.000 dinara, potvrđeno je danas iz kabineta gradonačelnika Vranja. Sa ovom… »

Praznično radno vreme

Ritam grada Kg 30.12.2016
Zbog nastupajućih Novogodišnjih praznika institucije i ustanove od javnog značaja radiće po izmenjenom radnom vremenu. DOM ZDRAVLJA Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, 1, 2. i 3. januar su neradni dani. Dežurstvo se… »