Beograd arhiva vesti 01.01.2017

Neka je sa srećom: Rođena je prva beba u 2017, u prvom minutu Nove godine!

Telegraf 01.01.2017
Dečak je težak 4.050 grama, a dugačak 53 centimetra. Prva beba rođena u Novoj godini u Beogradu rodila se u GAK Narodni front. ZA DOBRO JUTRO: Beba dočekuje svoju prvu Novu godinu i kiti jelku, a onda počinje haos (VIDEO) U prvom minutu nove godine… »

Uručeni novčani pokloni: Gradonačelnik Mali obišao prvorođene bebe Kasiju, Miloša i Lazara!

Kurir 01.01.2017
BEOGRAD - Devojčica Kasija Pop i dva dečaka Miloš Tomić i Lazar Stevanović su prve bebe rođene u novoj godini a njima je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali uručio novčane poklon čestitke. Gradonačelnik je obišao prvorođenu devojčicu u… »

Vesić poziva građane da pomognu: Ulica otvorenog srca humanitarna akcija

Srbija danas 01.01.2017
"Ulica otvorenog srca" biće održana danas u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici u Beogradu, kao i u Skadarliji. Gradski menadžer Goran Vesić pozvao je danas građane da posete "Ulicu otvorenog srca" i da učesćem u humanitarnoj akciji pomognu Zavodu za… »

Novogodišnja noć u Beogradu: Jedan mladić teže povređen na Banjici

Telegraf 01.01.2017
U 2017. godinu ušlo se sa sedam saobraćajnih nesreća. Novogodišnja noć u Beogradu protekla je bez većih incidenata, sa sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba povređeno, od toga jedna teže – rečeno je u Hitnoj pomoći. NEKA JE SA… »

Održana manifestacija "Ulica otvorenog srca"

Danas 01.01.2017
Gradonačelnik Siniša Mali otvorio je danas u Svetogorskoj ulici u Beogradu tradicionalnu manifestaciju „Ulica otvorenog srca”, pod sloganom „Radost deci”. On je, u prisustvu predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića, gradske sekretarke… »

Zabelela se svetogorska: Na crvene nosiće pada sneg

Blic 01.01.2017
Miris šećera, graja dece, šarene tezge i još šareniji klovnovi tradicionalno su zauzeli Svetogorsku koja se danas pretvorila u Ulicu otvorenog srca. Stotinama posetiocima među kojima ima i najmlađih, ugođaj je upotpunio i veštački sneg, ali… »

Muškarac nastradao u požaru na Voždovcu

Večernje novosti 31.12.2016
U požaru koji je večeras izbio u Bilećkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac jedna osoba je nastradala, a druga je povređena, rekli su u Hitnoj pomoći. U požaru koji je večeras izbio u Bilećkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac jedna osoba… »

Doček završen smrću: Beskućnici na Voždovcu čekali Novu godinu pa izazvali požar u napuštenoj baraci

Kurir 01.01.2017
Novogodišnje veče u Jovaničkoj ulici broj 4 na Voždovcu uopšte nije proteklo u prazničnom slavlju - jedan muškarac stradao je pošto se zapalila napuštena baraka, drugi je povređen, dok su stanari u strahu gledali plamen koji preti da zahvati i… »

Za najmlađe Palilulce Ulica otvorenog srca u Borči

Kurir 01.01.2017
Gradska opština Palilula priredila je danas za najmlađe sugrađane i njihove roditelje manifestaciju "Ulica otvorenog srca", tako što je Ulicu bratstva i jedinstva pretvorila u centar zabave i humanosti u Borči. Manifestaciji je prisustvovao… »

Srećna nova godina: Beograđani u 2017. ušli uz spektakularan vatromet i Bajagu!

Blic 01.01.2017
Nekoliko hiljada Beograđana i turista dočekuje Novu godinu ispred Narodne skupštine. Kako protiče slavlje u centru Beograda možete pratiti na našem blogu iz minuta u minut. Plavi orkestar nastupa od 21 do 22.30 sata, zatim slede Bajaga i instruktori… »