Izvor: Prva arhiva vesti 01.01.2017

Naoružani Deda Mraz u elitnom klubu u Istanbulu ubio 39 ljudi, nestao preodeven

Prva 01.01.2017
Naoružani napadači obučeni u kostime Deda Mraza upali su u poznati noćni klub u Istanbulu i otvorili vatru na posetioce u novogodišnjoj noći. Istanbulski guverner Vasip Sahin rekao je da je ubijeno najmanje 35 ljudi, a desetine su lakše ili teže… »

PET sjajnih načina da što bezbolnije preživite mamurluk "posle reprize" Nove godine

Prva 01.01.2017
Hladnoća i ukusna praznična trpeza često nas mame da popijemo neku “kapljicu” više. Posledice konzumiranja alkohola su uglavnom vidljive sutradan, a glavobolja, muka i razdražljivost su najčešći simptomi mamurluka. Evo nekoliko predloga kako… »

LUDILO NA SNEGU! Zavidećete našim poznatima kada vidite kako uživaju u zimskim danima

Prva 01.01.2017
Vreme su izdvojili samo za najbliže. Posle napornih nastupa za ludu novogodišnju noć, sprska estrada mahom odlazi na planine u potrazi za odmorom i zimskom idilom. Početkom januara, poznate ličnosti uglavnom nemaju zakazane tezge i turneje, ovo vreme… »

Van Gogova rokenrol čarolija za decu!

Prva 01.01.2017
Članovi benda odrekli su se dela svog honorara, a novac donirali dnevnom boravku dece i omladine ometene u razvoju Centra za socijalni rad u Požarevcu. Rokenrol magija dogodila se u novogodišnjoj noći u Požarevcu! Grupa Van Gogh priredila je… »

U gostima kod Seke Aleksić: Jakov je Veljkova kopija, ništa nema na mene

Prva 01.01.2017
Ekipa EXkluziva posetila je dom Seke Aleksić. Pevačica je imala poruku za Jovanu Balašević, a otkrila je i kada je Aleksa Balašević prvi put došao sa majkom na jedan njen nastup. Zašto joj je ove godine novogodišnja jelka lepša nego ikad pre i… »

Novogodišnje čestitke poznatih: JK vatromet, Vladov selfi, Seka u uparenom kostimu Dada Mraza

Prva 01.01.2017
Kako su naše VIP ličnosti poželele srećnu Novu godinu svojim pratiocima na društvenim mrežama... Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Jelena i Novak Đoković, Vlado Georgiev, Nikola Rokvić, Tamara Dragičević... Gotovo sve javne ličnosti koje su u… »

Ptičicaaa: Ovo su najbolji selfiji sa životinjama!

Prva 01.01.2017
Alan Dikson obožava životinje i koristi svaku priliku da sa njima napravi selfi. A fotografije su mu ODLIČNE! Pogledajte! Ljubitelj putovanja Alan Dikson sam je sebe prozvao šaptač životinjama jer smatra da je jedan od retkih kojem polazi za rukom… »

Uklonite podočnjake: Ovi recepti će vas rešiti muka

Prva 01.01.2017
Pokušali ste sve, ali i dalje nikako ne uspevate ukloniti uporne tamne kolutove ispod očiju? Umesto da svaki dan više puta nanosite korektor, probajte neki od ovih prirodnih recepata koji će vam pomoći da umanjite podočnjake i otečenost očiju… »

Najbolji aforizmi Duška Radovića o vaspitanju: Volite decu i kad su kriva jer će ih život kažnjavati i kad nisu...

Prva 01.01.2017
Najbolje aforizme o deci verovatno nam je u amanet ostavio Duško Radović, pisac, novinar i aforističar. Uvek je lepo da ih se podsetimo. Jer, činilo se i još se čini, da je Duško svako dete bolje poznavao od običnog roditelja, kao i svi oni ljudi… »

Januar donosi ljubavni preokret Blizancima, emotivnu stabilnost Devicama...

Prva 01.01.2017
Neka vam je srećna i berićetna nova 2017. godina!! Izađosmo konačno iz one promenljive, više manje košmarne 2016. i nadamo se nekim novim počecima, nekim novim uspesima. U prvom smo mesecu godine u koji ulazimo pod dosta lepim pozicijama planeta… »