Izvor: Sportski žurnal arhiva vesti 01.01.2017

Slavlje Arsenala i Totenhema, po dva gola Kejna i Alija

Sportski žurnal 01.01.2017
Klubovi iz Londona se pobedama vratili na treće i četvrto mesto Premijer lige, na oba meča sve dileme otklonjene do 56. minuta. Arsenal je kod kuće pobedio Kristal Palas i vratio se na treću poziciju. Dva gola, dva egzekutora, tri nova boda, za kotu… »

Tande slavio u Garmišu i stigao do druge pobede u karijeri

Sportski žurnal 01.01.2017
Norvežanin Daniel Andre tande bio je najbolji na drugoj "stanici" 65. Novogodišnje turneje četiri skakaonice u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu. Pred 35.000 navijača u Garmiš-Partenkirhenu slavio je Norvežanin Daniel Andre Tande skokovima od 138 i… »

Ivana Španović: Planiram brak i proširenje porodice posle Olimpijskih igara u Tokiju

Sportski žurnal 01.01.2017
Čitaoci Žurnala iskoristili jedinstvenu priliku da postavljaju pitanja najboljoj srpskoj atletičarki i otkrili zašto su i u čemu najbolji Haike Dreksler, Jusein Bolt i Novak Đoković. Čitaoci Sportskog žurnala imali su privilegiju da postave… »

Brankica Mihajlović: Želja za Deda Mraza - još jedno finale

Sportski žurnal 01.01.2017
Najbolji primač OI Brankica Mihajlović ističe da u prvom trenutku nije bila svesna veličine uspeha, kao i da kako se vreme odmiče, ona i njene saigračice sve češće prisećaju Igara. Kako je Kina ukrala Novu godinu. Ili, kako je donela još… »

Dakar reli 2017. - Gabor Sagmajster: Pakao u kom se greška plaća glavom

Sportski žurnal 01.01.2017
Srpski motociklista na KTM 2. januara počinje desetu avanturu u najzahtevnijem obračunu na točkovima. Južna Amerika, devetu godinu za redom, biće domaćin čuvenog „Dakar relija”. Start 39. nadmetanja u brzini, snazi i izdržljivosti po… »

Sonja Petrović: Možda ću žaliti sa 40 godina kada se ujutru budem jedva oblačila, sada ne

Sportski žurnal 01.01.2017
Teške situacije izgradile su me bolje nego bilo koji moj uspeh i kada se setim trenutaka dok je sve išlo kao po loju, ne dopada mi se osoba koja sam tada bila - kaže reprezentativka Srbije. Trudila se da svaku ideju fotoreportera ispoštuje, pokuša da… »

Miomir Kecmanović: Priželjkujem da dobijem pitanje: „Kako je biti na prvom mestu u seniorskoj konkurenciji"

Sportski žurnal 01.01.2017
Najbolji junior planete o godini punoj uspeha i ostvarenom dečačkom snu. Ništa ne stižem. Izvinite. Šaljem odgovore što pre – stigla je poruka od Miomira Kecmanovića dan pošto je odbranio titulu na Oranž boulu. - Život šampiona – odgovorili… »

Tijana Bogdanović: Srećna sam što mi Rio nije promenio život

Sportski žurnal 01.01.2017
Podrška kada za vas navijaju sa tribina i kad vi borite svoju zemlju ne može da se opiše mora da se oseti - kaže olimpijska vicešampionka Tijana Bogdanović. Kažem uspeh, mislim Tekvondo klub Galeb. Bolje rečeno dame ovog beogradskog kluba. „Kolo… »

Teodosić: Kad se rodiš u Srbiji i kad si uspešan sportista rodio si se i sa pritiskom

Sportski žurnal 01.01.2017
Voleo sam da gledam Bodirogu, ali moj stil je potpuno drugačiji od njegovog • U našoj zemlji se sportisti rađaju sa pritiskom • Ne žurite u inostranstvo – najlepše je košarkaški odrasti u otadžbini. Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije… »

Nikola Jakšić: I sada se naježim kada se setim Arene

Sportski žurnal 01.01.2017
U Riju smo potvrdili maksimu selektora Savića, i posle toga onakav doček, kako sve to da opišem, osim da kažem - nezaboravno. Početkom 2015. vaterpolo selektor Dejan Savić je analizirao „kadrovsku” situaciju. Godinu dana ranije je ostao bez… »