Izvor: Alo arhiva vesti 02.01.2017

Kanalizacija koči pregovore sa EU

Alo 02.01.2017
Šefica srpskog tima za pristupne pregovore sa Evropskom unijom Tanja Miščević izjavila je danas da Srbija ima problem otpadnih voda ali da se o tome ne govori, jer druge "velike" teme skreću pažnju. "To se neće naći na naslovnim stranama novima… »

Srbija plaća Srebrenici odštetu!

Alo 02.01.2017
Novoizabrani načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić veruje da će ova godina biti godina mogućnosti za ovu opštinu. Iako je mandat preuzeo u novembru od prethodnika Ćamila Durakovića, svoje obaveze nastavlja i potpisuje projekte koji su… »

Razoružali policajce i oteli im vozilo

Alo 02.01.2017
Dva maskirana napadača otela su od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona službeno vozilo udaljivši se, potom, u nepoznatom pravcu.Razo. Ovaj incident ogodilo se sinoć oko 21.30 sati u Burgulama kod Tuzle, a prema prvim… »

Sprečio je da uđe u Srbiju, a sada čekaju bebu (FOTO+VIDEO)

Alo 02.01.2017
Situacija, koja nije izgledala ružičasto - ona je bila Iračanka u talasu izbeglica, koje su pokušavale da uđu u Srbiju, a on pripadnik makedonskih policijskih snaga koje su ih u tome sprečavale, izrodila se u romansu okončanu brakom, piše… »

Uhapšene porodice migranata

Alo 02.01.2017
U Ulcinju je uhapšeno 15 državljana Avganistana i Iraka, javio je portal "Vijesti", pozivajući se na neimenovane izvore iz Uprave policije. Reč je o nekoliko porodica sa decom, a oni su uhapšeni kod katoličke katedrale u naselju Štoj. Njih trenutno… »

Proplakala Bogorodica iz Skoplja

Alo 02.01.2017
U crkvi Svetog Arhangela Mihaila u selu Trubarevo kod Skoplja juče je nakon liturgije proplakala ikona presvete Bogorodice. O jučerašnjim "suzama" ikone presvete Bogorodice vernici su obavestili lokalnog popa i nadležne u Makedonskoj pravoslavnoj… »

Pravio auto-bombe za napade u Evropi

Alo 02.01.2017
U Nemačkoj je uhapšen Sirijac zbog sumnje da je od Islamske države tražio 180.000 evra da kupi vozila kojima bi izveo jedan ili više napada, saopštili su danas zvaničnici. Sirijac (38) je uhapšen u subotu u blizini granice sa Francuskom, a u… »

Robiju se gadi rukovanje sa fanovima (VIDEO)

Alo 02.01.2017
Pop pevač Robi Vilijams šokirao je brojne fanove tokom novogodišnjeg nastupa u Londonu. Pop ikona uveseljavao je svoje fanove tokom Nove Godine pevajući svoje najveće hitove. U jednom momentu, slavni pevač je sišao sa bine i pozdravio brojne… »

Kako su srpske zvezde zaista izgledale na dočeku (VIDEO)

Alo 02.01.2017
Estradne zvezde pohvalile su se na društvenim mrežama elegantnim toaletama koje su odabrale za najluđu noć. Mi smo bili na licu mesta i donosimo vam necenzurisani materijal! Naša ekipa patrolirala je beogradskim ulicama u novogodišnjoj noći. Ponoć… »

Radin bivši se verio!

Alo 02.01.2017
Otkako je pre godinu dana raskinuo s pevačicom Radom Manojlović, košarkaški menadžer Momir Gajić uspešno je skrivao svoj ljubavni život od očiju javnosti. Na društvenim mrežama je postavljao fotografije isključivo s porodicom, prijateljima… »