Beograd arhiva vesti 03.01.2017

Beograd pod snegom: Glavne ulice očišćene, saobraćaj normalizovan

Blic 03.01.2017
Beograd je jutros, trećeg dana 2017. godine, osvanuo pod belim pokrivačem. Prvi zvanični sneg u prestonici ove zime (prvi put je formiran snežni pokrivač) počeo je da pada noćas oko dva sata i sa manjim ili jačim intenzitetom nastavio je sve do… »

Država objavila oglas za prodaju svojih nepokrentosti

N1 Info 03.01.2017
Republička direkcija za imovinu objavila je oglas za prodaju nepokretnosti u državnoj svojini. Pravo učešća u postupku prodaje imaju sva zainteresovana pravna i fizička koja uplate depozit od 10 odsto tržišne vrednosti nepokretnosti do 6. januara… »

Najtužnija praznična priča iz Srbije: Deka je pozvao porodicu iz pošte, ali ono što im je rekao...

Srbija danas 03.01.2017
Jedna scena iz pošte u kojoj deka dolazi da telefonira za praznike potpuno je rastužila Srbiju... Evo i zašto. Na Fejsbuku je osvanuo status Vladimira Đurića koji je opisao jednu scenu iz pošte koja će vas naterati na razmišljanje i raztužiti… »

Vozači, pažnja: Policija danas kažnjava zbog letnjih guma!

Blic 03.01.2017
Vožnja po snegu je delikatna, a bez zimskih guma ne samo što ćete dovesti u pitanje bezbednost saobraćaja, već vam preti i kazna od 6.000 do 20.000 dinara. Naime, iako su gume po propisima obavezne od 1. novembra, tek sa prvim snežnim padavinama… »

"Lasta": i GSP cele nedelje saobraćaju po prazničnom redu vožnje, BG voz po nedeljnom

Blic 03.01.2017
Iako sreda, četvrtak i petak nisu praznični dani, preduzeće "Lasta" kao i GSP i privatni prevoznici, saobraćaće po režimu vožnje za subotu, odnosno imaće znatno manji broj polazaka. BG voz radi po nedeljnom rasporedu. Nakon mnogobrojnih žalbi… »

Malena Beograđanka je uhvatila Deda Mraza pored svoje jelke. Njena reakcija je oduševila ceo Balkan (VIDEO)

Telegraf 03.01.2017
Jedan tata iz Beograda je bio zadužen da se maskira i "krišom" unese poklone pod jelku u ponoć, ali ćerka ga je ipak ugledala. Deda Mraz postoji – barem su potrudili dvoje Beograđana da u to poveruje i njihova devojčica pripremivši joj specijalno… »

Filozofi delili besplatne zagrljaje u Knezu, a kada su čuli razlog, Beograđani pohrlili raširenih ruku

Blic 03.01.2017
Na čvrst zagrljaj, osmeh i lepu reč niko ne može ostati imun, pa su tako Beograđane besplatnim zagrljajima pre nekoliko dana oduševili studenti Filolozofskog fakulteta usred Knez Mihailove. Međutim, akcija se nastavila i pod drugim sloganom zbog… »

Spremno dočekan prvi sneg u Beogradu

Studio B 03.01.2017
Ekipe Beograd puta spremno su dočekale prvi sneg, očišćene su sve saobraćajnice prvog prioriteta. Oko 1.600 kilometara putaje očišćeno, a trenutno se čiste ulice u podavalskom kraju i na Kosmaju, kaže direktor JKP Beograd puta Ivan Tejić… »

Deda car: Svemirske "sanke" jurile preko Brankovog mosta

Blic 03.01.2017
Pobesnelog Maksa ili nešto nalik tome, Novobeograđani su već videli, ali nisu ni slutili da će prizor dobiti i praznično izdanje sa sve Deda mrazom unutra. Pogledajte na Instagram-u Neobični snimak potpuno opasanog autmobila led sijalicama… »

Spasavanje u Knez Mihailovoj: Tri dana je nemoćno stajao ispod prozora, a onda su ga viseći sa zgrade spasli hrabri momci…

Telegraf 03.01.2017
Nije mogao da odleti jer mu je neko zavezao noge. Animal rescue tim izveo je akciju spasavanja goluba koji je tri dana bio na zgradi u Knez Mihailovoj ulici. ON UMIRE U VELIKIM MUKAMA! Ovog beogradskog mališana ubija vrućina! (FOTO) Što samo nije… »