Izvor: BK TV arhiva vesti 03.01.2017

Dačić Makedoncima: Slažem se da ne treba rušiti prijateljstvo

BK TV 03.01.2017
Dačić je istakao da je duboko uveren u potrebu prijateljskih odnosa sa Makedonijom. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se slaže sa stavom Ministarstva spoljnih poslova Makedonije da ne treba rušiti… »

Užas: Razneo se bombom i ranio tri osobe!

BK TV 03.01.2017
Banjalučanin Slobodan Gajić (50) sinoć je aktivirao dve ručne bombe, kojim je sebe ubio, a dva lica teško ranio. Tragedija se dogodila u Ulici Filipa Kljajića, na broju 30, oko 21.45 časova. Gajić je bacio ručnu bombu u opel astru u kojem je bio… »

Prva žrtva zima, telo pronađeno u šumi

BK TV 03.01.2017
Stariji muškarac umro je od smrzavanja u okolini Foče u istočnoj Bosni i on je prva žrtva talasa hladnoće koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu sa prvim danima januara. Policija u Istočnom Sarajevu potvrdila je danas da je telo 88-godišnjeg muškarca… »

Izetbegović: Dodiku cilj da 2018. otcepi RS, neće proći

BK TV 03.01.2017
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović tvrdi da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, "izrežiranim udarom na Ustavni sud", testira reakcije i otklanja prepreke za referendum o otcepljenju… »

Hrvatska: Epidemija gripa visokog rizika, dosad dve žrtve!

BK TV 03.01.2017
Hrvatsku je ove sezone pogodila epidemija gripa visokog intenziteta, od koje su život do sada izgubile dve osobe, a obolelih je više hiljade u svim područjima zemlje, javlja Hina pozivajući se na Nacionalni centar za influencu. Laboratorijski je… »

Na katoličkoj kapelici u Sloveniji grafit "Alah je veliki"

BK TV 03.01.2017
Slovenačka biskupska konferencija i Islamska zajednica Slovenije osudili su danas kao provokaciju i vandalizam grafite "Alah je veliki" i "Šerijatski zakon", koji su osvanuli na zidu kapelice Svete Sobote na Šmarnoj Gori blizu Ljubljane. Grafit na… »

Leteći automobil na tržištu do 2020? (video)

BK TV 03.01.2017
Nakon 15 godina rada na razvoju letećeg automobila, izrealska kompanija "Urban Aeronautiks" veruje da će se njihova bespilotna letilica, teška 1,5 tona, naći na tržištu do 2020. godine. Leteći automobil "Kormorant" može da preveze 500 kilograma i… »

Evropa u opasnosti, radikalni islamizam preti BiH!

BK TV 03.01.2017
Sa­la­fis­ti u BiH ne­sme­ta­no pro­pa­gi­ra­ju ra­di­kal­ni islam, is­to­vre­me­no se za arap­ske do­se­lje­ni­ke gra­de na­se­lja ko­ja vre­de mi­li­one dolara, me­đu­tim za tok nov­ca ko­ji se u to in­ves­ti­ra… »

Gledamo ove dugmiće na tastaturi svaki dan, skoro niko ne zna čemu služe!

BK TV 03.01.2017
Gotovo svi svakodnevno koristimo računar, ali malo ko zna sve funkcije tastature. Svi znamo za "f dugmiće" koji se na tastaturi nalaze u redu iznad brojeva. Znate li uopšte koliko korisni oni mogu da budu? F1 – Otvara Help ekran za skoro svaki… »

Priča koja je rastužila Srbiju: Deka je ušao u poštu, a ono što je usledilo nateraće vas da se zapitate!

BK TV 03.01.2017
Priča o deki (75) koji je ušao u jednu beogradsku poštu samo da bi obavio ovaj telefonski poziv rastužila je Srbiju. Priča je objavljena na Fejsbuku, a naterala je mnoge da se zamisle u kakvom vremenu danas živimo. "Mala pošta na glavnoj autobuskoj… »