Izvor: iKragujevac arhiva vesti 03.01.2017

Vozači spremite novčanike: Evo kada na snagu stupa poskupljenje putarina!

iKragujevac 03.01.2017
Vlada odobrila poskupljenje putarina za 10 odsto, novac će kako je najavila ministarka Mihajlović ići u izgradnju putne infrakstruture. Nove cene putarina počeće da se primenjuju od subote, 7. januara. Poskupljenje od 10 odsto odobreno je na sednici… »

Evo šta će sve pojeftiniti u 2017. godini

iKragujevac 03.01.2017
Navikli smo već da svaka Nova godina sa sobom nosi i poskupljenja, ali neće biti samo podizanja cena, nešto će ipak i da pojeftini. Od Nove godine, kada počne da se primenjuje novi zakon, registracija vozila trebalo bi da pojeftini i do 30 odsto… »

Vozači oprez: Stigli novi presretači od kojih ne možete pobeći!

iKragujevac 03.01.2017
Uprava saobraćajne policije nedavno je dobila nova vozila opremljena najsavremenijim uređajima za detektovanje prekršaja. Radi se o uređajima koji istovremeno mogu detektovati saobraćajne prekšaje u tri i više saobraćajnih traka. Nesavesni vozači… »

Objavljena monografija "Milena Dravić - više od umetnosti"

iKragujevac 03.01.2017
Poslednjih dana 2016. godine iz štampe je izašla monografija „Milena Dravić - više od umetnosti“ koju Knjaževsko-srpski teatar, Kragujevac objavljuje u ediciji „Joakimovi potomci“, a koja je pripadajući deo prestižne nagrade Statueta… »

Popusti u Kragujevcu: Rasprodaja u TC Plaza

iKragujevac 03.01.2017
Uživajte u prazničnim popustima u TC Plaza. U Bonatti radnjama ćete pronaći savršene poklone po neverovatnim cenama! U toku su fantastična sniženja i akcije, popusti i do 30%. Ukoliko do sada niste, pravi je trenutak da svratite u Bonatti i… »

Sutra je sveta Anastasija: Jednu stvar treba da istrpite!

iKragujevac 03.01.2017
Srpska pravoslavna crkva sutra obeležava dan Svete velikomučenice Anastasije. Ova slavna junakinja vere Hristove rodi se u Rimu u domu senatorskom i bogatom, od oca paganina i majke hrišćanke. Od rane mladosti prilepi se ljubavlju ka Gospodu Isusu… »

Magija praznika: Koncert Pinkovih zvezdica u Plazi

iKragujevac 03.01.2017
Sezona prazničnih čarolija u TC Plaza završava se u subotu 14.01.2017. od 18h magičnim nastupom talentovanih učesnika popularnog takmičenja Pinkove zvezdice. Dođite da uživate u sjajnim interpretacijama Marije Serdar, Pavla Vasiljevića, Nike… »

Venčali se U staračkom domu: Neobična ljubavna priča dvoje Kragujevčana (video)

iKragujevac 03.01.2017
Miroslava Radosavljević i Miodrag Pantelić, korisnici kragujevačkog Gerontološkog centra, venčali su se u oktobru 2016. u toj ustanovi, a i jednom i drugom ovo je prvi brak. Razlika u godinama, pošto je Miroslava (67) starija od mladoženje devet… »

Kao u sibiru: Za Božić nas čeka najhladniji dan i najveći minus

iKragujevac 03.01.2017
Kiša, sneg, led i veliki minus - u najkraćem je ono što nas očekuje u narednih nekoliko dana. Srbiju će okovati Sibirska zima, a kao najhladniji dan, sa temperaturom i do minus 10 stepeni biće najradosniji hrišćanski praznik - Božić. Rebulički… »

Od januara žene rade šest meseci duže: Tek kada "uđete" u ove godine, možete u penziju!

iKragujevac 03.01.2017
Već od prvog dana nove godine žene u Srbiji će morati da rade šest meseci duže. Prema zakonu o PIO, od 1. januara važe nova pravila za penzionisanje. Uslov za žene ubuduće će biti 61,5 godina života, a kod muškaraca ostaje 65 godina. Starosna… »