Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 03.01.2017

AMSS: Otežan saobraćaj zbog snežnih padavina

Moj Novi Sad 03.01.2017
Vozače u Srbiji danas očekuje otežan saobraćaj zbog snega koji pada na širem području Beograda, Sremske Mitrovice, Loznice i Novog Sada, dok ledena kiša pada u Požegi, saopštio je Auto-moto savez Srbije Na putevima ka zimskim turističkim… »

"UZMI RAČUN I POBEDI": Pravila nagradne igre Ministarstva finansija

Moj Novi Sad 03.01.2017
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da je zvanično počela godina borbe protiv sive ekonomije, u okviru koje će Vlada sprovesti edukativnu kampanju i čitav niz mera za suzbijanje nelegalne trgovine i… »

POLJSKA: Pojačane policijske patrole ispred kebab restorana

Moj Novi Sad 03.01.2017
Poljska policija počela je da nadzire sve restorane brze hrane koji služe kebab, posle nereda u gradu Elku, kad je zbog ubistva poljskog mladića u novogodišnjoj noći masa demolirala ćevabdžinicu "Princ Kebab". Nekoliko stotina žitelja Elka… »

BUDITE SPOKOJNI: Zimska služba "Gradskog zelenila" u punoj pripravnosti

Moj Novi Sad 03.01.2017
Radnici "Gradskog zelenila", koje je deo Gradske zimske službe, jutros od 4 sata nalaze se na terenu i čiste sneg i posipaju so na 36 lokacija za koje je zaduženo ovo preduzeće. Kako javljaju iz "Gradskog zelenila", na terenu je 126 radnika sa svom… »

"Novosadski Winter Fest" od danas ponovo na Trgu Slobode

Moj Novi Sad 03.01.2017
Druženje s dečjim horovima, novosadskim bendovima i didžejevima nastavlja se od danas na centralnom gradskom trgu. Zbog gradskog dočeka Nove godine, "Novosadski Winter Fest“ je prethodnih nekoliko dana bio izmešten u Zmaj Jovinu ulicu, a od danas… »

Izlečite se na prirodan način: Belim lukom protiv gripa

Moj Novi Sad 03.01.2017
Znate već da je beli luk neverovatno zdrav. Da li znate zašto ga treba jesti zajedno sa medom? Beli luk, pokazala su istraživanja, a prenosi "Mondo", efikasno sprečava aterosklerozu, infarkt, bolesti srca, snižava holesterol i krvni pritisak… »

Mesečni horoskop za januar 2017. godine

Moj Novi Sad 03.01.2017
Saznajte u mesečnoj astro prognozi šta vas očekuje tokom januara na poslovnom, emotivnom i zdravstvenom planu. Januar će biti mesec napretka i uspeha za ovnove. Očekuje vas povoljan period za ostvarivanje poslovnih ciljeva i napretka u karijeri… »

Detoksikacija organizma posle praznika

Moj Novi Sad 03.01.2017
Novogodišnji praznici su poznati po obilju masne, jake hrane, slatkiša, pića. Nadutost, glavobolja, mučnina najčešće su neprijatnosti koje osećamo posle preterivanja za prazničnom trpezom. Gorki čajevi, kisele čorbe, limunada sa đumbirom… »

Najgledaniji klipovi na You Tube-u u 2016. godini

Moj Novi Sad 03.01.2017
Deset najgledanijih klipova na Jutjubu u 2016. zajedno imaju više od 550 miliona pregleda, a ljudi su ih gledali duže od 25 miliona sati. Predstavljamo vam prvih pet. 1. Sa gotovo 140 miliona pregleda Carpool Karaoke sa Adel našao se na vrhu liste. Ova… »

Dokazano da lekarke pružaju kvalitetniju medicinsku brigu

Moj Novi Sad 03.01.2017
Kao pacijenti, skloniji smo da svoje poverenje damo doktorima, ali izgleda da ni malo nismo u pravu. Kako "Telegraf" prenosi, jedno američko istraživanje je dokazalo da je manja verovatnoća da će pacijenti umreti ili da će im se bolest vratiti ako ih… »