Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 03.01.2017

Sia je objavila pomalo jeziv lyric video

MTV Srbija 03.01.2017
Pogledajte neobičan lyric video za pesmu „Never Give Up“. Dosta smo se veselili tokom novogodišnjih praznika, vreme je da se vratimo u realnost koja je, ako pitate Siu, veoma surova! Tako nam bar deluje na osnovu njenog novog lyric videa koji je… »

Jennifer Lopez suptilno ponizila Mariah Carey

MTV Srbija 03.01.2017
Jer neke svađe nikad ne umiru... O nastupu Mariah Carey u sklopu dočeka Nove godine, verovatno će se još dugo pričati, a kakve će to posledice imati na njenu karijeru, ne zna se. Podsetimo, do problema je došlo zbog tehničkih problema koji su… »

„Pevaću za Trumpa pod jednim uslovom“

MTV Srbija 03.01.2017
I Rebecca Ferguson je dobila pozivnicu da peva na inauguraciji Donalda Trumpa za novog predsednika SAD. Međutim, za razliku od brojnih zvezda koje su odmah odbile poziv, Rebecca je na društvenim mrežama otkrila da će pevati za novog predsednika, ali… »

Martin Garrix snimio novu pesmu sa Duom Lipom

MTV Srbija 03.01.2017
Holandski DJ i producent Martin Garrix sprema se da u 2017. godini zadrži svoj status najpopularnijeg svetskog DJ-a. Već ima spreman novi potencijalni hit na kom se udružio sa MTV Push zvezdom Duom Lipom. Njegova posljednja suradnja bila je sa još… »

Best of Hip hop Chart 2016

MTV Srbija 03.01.2017
MTV predstavlja godišnju hip hop listu u čijem ste kreiranju učestvovali - vi. Svojim glasovima i predlozima tokom godine pomogli ste nam da izaberemo najbolje u hip hopu u 2016 - pogledajte MTV Best of hip hop 2016! Zahvaljujući vašim glasovima MTV… »

Beyonce, Kendrick i Radiohead stižu na Coachellu!

MTV Srbija 03.01.2017
Može li neko da nas prebaci do Kalifornije sledećeg aprila? Jedan od najvećih svetskih muzičkih festivala, Coachella je upravo otkrila sve svoje adute za 2017. godinu. U Empire Polo Club u Indiju u Kaliforniji od 14. do 16. i od 21. do 23. aprila… »

Kim Kardashian se najzad vratila na društvene mreže

MTV Srbija 03.01.2017
Pre nego što se sve i svašta desilo, Kim je poslednji post objavila 2. oktobra. Danas nas je iznenadila novim postom! Bilo je to dugih nekoliko meseci! Kim Kardashian je svoj poslednji post objavila 2. oktobra, dan pre nego što je surovo opljačkana u… »

Zayn Malik sada dizajnira i cipele

MTV Srbija 03.01.2017
Postoji li nešto što Zayn Malik ne ume da radi? Tokom prethodnih dvanaest meseci, Zayn je objavio prvi solo album koji je odlično prošao kod publike. Zatim je napisao i svoje memoare, koji su takođe odlično prošli kod publike. Onda je snimio i duet… »

Charlie Puth ima dve važne novogodišnje odluke

MTV Srbija 03.01.2017
Prva je da počne da ide u teretanu, druga je... Godina 2017. mogla bi da bude odlična godina za mlade muzičare! Za početak, Ed Sheeran je najavio novu muziku koja bi trebalo da nam stigne već ovog petka. I Bella Thorne je takođe najavila da planira… »

Louis Tomlinson je ponovo singl?

MTV Srbija 03.01.2017
Izgleda da je njegova veza sa Danielle Campbell pukla nakon novogodišnje noći. Ako je verovati glasinama koje kruže na internetu, Louis Tomlinson i Danielle Campbell više nisu zajedno! Kao krucijalni dokazi navode se objave na Snapchatu koje šalju… »