Izvor: OK radio arhiva vesti 03.01.2017

Silovao devojčicu na Novu godinu!

OK radio 03.01.2017
Policija je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Vranju, odredila zadržavanje osumnjičenom C.M (21) iz sela Ružić kod Vladičinog Hana, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično delo silovanje, nad maloletnom M.D. (15) iz istog… »

Rodna godina: Rodilo se tri puta više dečaka

OK radio 03.01.2017
LESKOVAC – Od početka Nove godine u leskovačkom porodilištu rodilo se 11 beba – 8 dečeka i 3 devojčice, što po verovanjima u Srbiji predskazuje rodnu godinu. Prvi januar je bio najbogatiji plačom jer se za 24 časa rodilo 8 beba, 6 dečaka i 2… »

Sumnjiv tender oborio video nadzor!

OK radio 03.01.2017
Dugo najavljivani projekat video nadzora u Vranju odložen je zbog sumnjivih stavki u projektu koje favorizuju uvoznika opreme, saznaje OK Radio. Više puta najavljivan i isto toliko puta odlagan projekat koji bi, prema najavama, trebalo da znatno… »

Filip prodrmao zvezde Granda!

OK radio 03.01.2017
Filip Jovanović, mladi takmičar iz Vranja oduševio je žiri i publiku na "Zvezdama Granda", opšti je utisak posle novogodišnje emisije ovog programa. Filip je otpevao najpre "Lelu Vranjanku", a potom i "Dobro da nije veće zlo" Lexington benda. Sve… »

Putarine poskupljuju na Božić

OK radio 03.01.2017
Vlada Srbije je na sednici 30. decembra odobrila poskupljenje putarine za 10 odsto, a nove cene će se primenjivati od subote, 7. januara, na Božić, potvrđeno je za "Blic" u "Putevima Srbije". Na naplatnim stanicama će se do subote u sedam sati ujutro… »

Ni: Farmaceuti priznali podmićivanje lekara!

OK radio 03.01.2017
Više javno tužilaštvo u Nišu sklopilo je sporazume o priznanju krivičnog dela davanja mita sa ovlašćenim predstavnicima farmaceutskih kuća P.N, M.S, K.R. i P.D. koji koji je upućen Višem sudu radi odlučivanja. Sporazum je u tužilaštvu… »

Turska: Ubica ipak nije identifikovan!

OK radio 03.01.2017
Kirgistanac Jahe Mašrapov, koga su brojni svetski mediji označili kao ubicu iz istanbulskog kluba Reina, nije kriv za zločin, prenosi agencija Akipres. Mašrapov je u izjavi za kirgistansku agenciju rekao da jeste bio u Istanbulu tokom novogodišnjih… »

Do juna čak 12 poglavlja

OK radio 03.01.2017
Malta preuzela predsedavanje EU, ambiciozni planovi za evropske integracije Srbije. Tokom sledeće nedelje u Briselu odluka o početku pregovora za tri oblasti. Sledeće nedelje u Briselu bi trebalo da bude održan sastanak Radne grupe za proširenje… »

Finska: Nezaposlenima 560 evra mesečno

OK radio 03.01.2017
HELSINKI - Finska je postala prva u zemlja u Evropi koja će i nezaposlenima davati minimalni iznos plate, po 560 evra mesečno. To je deo eksperimentalnog socijalnog programa započetog 1. januara radi smanjenja državne birokratije i siromaštva, a za… »

Janko uspešno počeo 2017. godinu

OK radio 03.01.2017
Srpski teniser Janko Tipsarević pobedom je startovao na čelindžeru u Bankoku. Janko Tipsarević odlučio je da novu sezonu započne nastupom na čelindžeru u Bankoku. Srpski teniser, koji trenutno zauzima 144. mesto na ATP listi, startovao je pobedom… »