Izvor: Telegraf arhiva vesti 03.01.2017

Haos u Beogradu: Sudar autobusa i trolejbusa, čovek dobio potres mozga

Telegraf 03.01.2017
Muškarac star 45 godina zadobio je potres mozga i zajedno sa još dva lakše povredjena muškarca zbrinut je u beogradskom Urgentnom centru. Jedna osoba teže je povređena, a dve su zadobile lakše povrede u sudaru trolejbusa i automobila na raskrsnici… »

Dačić: Ne treba rušiti prijateljstvo između Srbije i Makedonije

Telegraf 03.01.2017
Dodao je da ne može da se pravi da ne vidi da je Makedonija priznala Kosovo i glasala za prijem Kosova u Unesko, dok je Srbija priznala Makedoniju pod ustavnim imenom. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je… »

Banjalučanin bacio ručnu bombu na auto Grbića, a onda razneo sebe drugim eksplozivom!

Telegraf 03.01.2017
- Slobodan Gajić je bacio ručnu bombu u opel astru u kojem su bila dva lica, od kojih je jedno zadobilo teške povreda povrede - kazala je "Nezavisnim" Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka. Slobodan Gajić (50) iz Banjaluke sinoć je aktivirao… »

Prva žrtva zime u Bosni: Deka umro od smrzavanja, lovci zatekli stravičan prizor

Telegraf 03.01.2017
Telo 88-godišnjeg muškarca pronađeno dan je u šumi kod mesta Miljevina. Stariji muškarac umro je od smrzavanja u okolini Foče u istočnoj Bosni i on je prva žrtva talasa hladnoće koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu sa prvim danima januara… »

Grip besni u Hrvatskoj: Epidemija do sada odnela dva života

Telegraf 03.01.2017
U Centru za influencu strahuju i od većeg broja smrtnih slučajeva jer je gripa pokretač raznih hroničnih oboljenja koja dovode do smrtnog ishoda. Hrvatsku je ove sezone pogodila epidemija gripa visokog intenziteta, od koje su život do sada izgubile… »

Božićna poslanica patrijarha Irineja: Kosovo je duša Srbinova! Zato će ostati naše

Telegraf 03.01.2017
- Kosovo i Metohija će biti i ostati naša zemlja, jer su tu naša Golgota i naš Jerusalim - poručio je Irinej. Srpski patrijarh Irinej je uputio Božićnu poslanicu svim vernicima pravoslavne veropispovesti. ŠTA SU ŠEŠELJ I PATRIJARH ZAISTA… »

Na katoličkoj kapelici u Sloveniji osvanuo grafit "Alah je veliki"

Telegraf 03.01.2017
Prva je reagovala Islamska zajednica Slovenije koja je u kratkom saopštenju oštro osudila navedeni vandalizam kao neprihvatljiv i dodala da od policije očekuje otkrivanje počinilaca. Slovenačka biskupska konferencija i Islamska zajednica Slovenije… »

Radikalni islamizam preti BiH: Evropa je u opasnosti!

Telegraf 03.01.2017
Banjalučki list "Nezavisne" navodi da je ovo je tek je­dan od de­se­tak tek­sto­va ko­je su u po­sle­dnjih dva­de­se­tak da­na na­pi­sa­li ne­ma­čki i aus­trij­ski me­di­ji o opa­snos­ti ra­di­kal­nog isla­mi­zma i… »

Arapi masovno kupuju pravoslavnu zemlju: Uzimaju kuće gde su nekad živeli Srbi u Vlašiću, ima ih sve više!

Telegraf 03.01.2017
- Kupuju masovno sve što vide. Uglavnom su to mesta izdvojena od centra, gde je nekad bilo pravoslavno stanovništvo. Arapski državljani masovno naseljavaju srce turističke destinacije Vlašić, potvrdili su meštani za “Dnevni avaz”. BOSNA… »

Nastavljena novogodišnja čarolija: Voždovačko maštalište u Gostivarskoj ulici

Telegraf 03.01.2017
I pored hladnoće, svi okupljeni su ostali do kraja zabave koja je, na oduševljenje prisutnih mališana, završena velikim vatrometom. Novogodišnja čarolija nastavljena je danas ispred kuće Deda Mraza u Gostivarskoj ulici, gde je održano prvo… »