Politika arhiva vesti 03.01.2017

Ko plati karticom - dupla šansa za stan

B92 03.01.2017
Beograd -- Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu pozvalo je danas građane da učestvuju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Dobitnici će biti nagrađeni vrednim nagradama, kao što su automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu i… »

"Dačić da odluči da li je ministar Srbije, ili ambasador Rusije"

Vesti online 03.01.2017
Ivica Dačić mora konačno da odluči da li je ministar u Vladi Srbije ili ambasador Rusije u Srbiji, saopštila je danas Liberalno demokratska partija. Dačićeva SPS odmah im je odgovorila da su potpuno nevažna stranka, slabija i od broja nevažećih… »

Politika: Vučić i u prvom krugu, Nikoliću problem drugi

B92 03.01.2017
Beograd -- Aleksandar Vučić bi mogao da pobedi u prvom krugu na predsedničkim izborima, dok bi Tomislav Nikolić u drugom krugu mogao da ima problema, piše "Politika". List je u novom broju objavio anketu urađenu u saradnji sa agencijom "Faktor… »

O: ovom oglasu priča cela Srbija

Blic 03.01.2017
Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji 109 Diposovih vila i stanova, a u kojima, između ostalih, žive kao zakupci nekadašnji državni funkcioneri i poznate ličnosti. Zanimljivo je da je oglas objavljen pre devet dana i da… »

Stefanović: Odluka o izborima u najboljem interesu građana

Dnevnik 03.01.2017
Potpredsednik vlade i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da će odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora biti doneta u. najboljem interesu građana i da se naprednjaci neće voditi stranačkim ciljevima. “Zajedno ćemo… »

Simić: Brisel treba da izvrši pritisak na Prištinu

RTS 03.01.2017
Preduzećemo sve korake kako bismo učinili ono što je davno trebalo da se desi – da konstituišemo našu izvršnu instituciju ZSO već na Sretenje ove godine, kaže predsednik Srpske liste Slavko Simić. Slavko Simić je izjavio da je krajnje vreme da… »

Dačić: Beograd nikad ništa neće uraditi na štetu Skoplja; Makedonija: Političari ne treba da ruše prijateljstvo dve…

Večernje novosti 03.01.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se slaže sa stavom Ministarstva spoljnih poslova Makedonije da ne treba rušiti prijateljstvo između Srbije i Makedonije. BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio… »

Tanasković: Ulazak Kosova u Unesko bi imao nesagledive posledice

RTS 03.01.2017
Ambasador Srbije pri Unesku Darko Tanasković upozorio je da bi, ukoliko Kosovo kojim slučajem postane članica Uneska, to imalo nesagledive posledice po srpski identitet i kulturno nasleđe u pokrajini. U intervjuu za Jedinstvo, Tanasković je rekao da… »

"DRI nema razloga da se boji ni političara niti bilo koga"

B92 03.01.2017
Beograd -- Predsednik Državne revizorske institucije (DRI) Radoslav Sretenović kaže da u svom radu nije bio izložen pritiscima. Kako je naveo, nije bio izložen pritiscima u smislu da ga je neko zvao da prikrije neku činjenicu iz izveštaja ili ne… »

Dačić: Beograd nikad ništa neće uraditi na štetu Skoplja

Beta 03.01.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se slaže sa stavom Ministarstva spoljnih poslova Makedonije da ne treba rušiti prijateljstvo izmedju Srbije i Makedonije, dodajući da "Beograd nikad ništa nije i neće uraditi na… »