Arhiva vesti 09.01.2017

VIDEO: Preživeo više od dva dana u bunaru na minus 20 stepeni

Radio 021 09.01.2017
Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak pronađen je u nedelju oko 13 časova u bunaru na periferiji sela. Kako je javila televizija SAT, njega je promrzlog u bunaru dubokom oko pet metara pronašao komšija, posle dva i po dana koje je… »

Pomoćna policija neće biti formirana

Politika 09.01.2017
Ministar policije rekao da vlada ukida uredbu koja je važila samo dva dana zbog prejake hajke protiv vlasti. Vlada Srbije je ukinula uredbu o formiranju pomoćne policije koja je važila samo dva dana (na snagu je stupila u subotu), ali za to vreme… »

Milojević o Zvezdi: Milina vas je gledati

Mondo 09.01.2017
Šef stručnog štaba Mega Leksa Dejan Milojević pun reči hvale za Crvenu zvezdu. Smatra da je umor i "kraća" klupa bila glavni razlog zbog kog je njegova ekipa stala u produžecima. Dejan Radonjić ističe da je pobeda najvažnija. Velika borba u hali… »

FIFA: Najbolji je Kristijano Ronaldo!

Mondo 09.01.2017
Na ceremoniji "FIFA nagrade" u Cirihu - za najboljeg fudbalera sveta u izboru Svetske fudbalske federacije proglašen je Portugalac Kristijano Ronaldo. Bez iznenađenja! Portugalac Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg fudbalera sveta na… »

Vučić stigao u zvaničnu posetu Indiji

Dnevnik 09.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u zvaničnu višednevnu posetu Indiji.Srpski premijer je na aerodromu u Ahmedabadu svečano dočekan uz najviše. državne počasti i učešće folklornih ansambala, a na bilbordima je bila… »

U sredu đaci kreću u školu

Danas 09.01.2017
Nastava u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji se nastavlja od srede, 11. januara, dok će lokalne samouprave u kojima je proglašena vanredna situacija zbog nevremena same doneti odluku, saopštilo je Ministarstvo prosvete. U tom ministarstvu kažu… »

Karađorđevići na Danu RS: 25 godina je mnogo

B92 09.01.2017
Banjaluka -- Princ Aleksandar Karađorđević prisustvovao je obeležavanju Dana Republike Srpske u Banjaluci i poručio je da je to veliki dan za RS. "Dvadeset pet je mnogo godina i želim da čestitam i predsedniku Dodiku i vladi i opoziciji i svim… »

Fudbaleri Spartaka se okupili, trio stiže kasnije

Večernje novosti 09.01.2017
Naš zadatak je da se plasiramo među osam najboljih ekipa Super lige, i svi ćemo u klubu raditi na tome, rekao je prvi čovek kluba iz Subotice. Fudbaleri Spartaka okupili su se u ponedeljak u Subotici na početak priprema za prolećni deo sezone, a… »

Obeležavanje Dana Srpske: Dodik: Danas je BiH loše mesto za život i Srba i Bošnjaka i Hrvata

Blic 09.01.2017
Republika Srpska danas obeležava 9. januar, Dan Republike, koji će ujedno biti i obeležavanje 25 godina postojanja Srpske. O bezbednosti, tokom obeležavanja, brine više od 1000 policajaca, a na ulicama u gradu raspoređena su i oklopna vozila. 19.35… »

Upozorenje: Albanci će napasti srpsku ambasadu!

Mondo 09.01.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija ima informacije da se u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od diplomatsko-konzularnih predstavništava Srbije u SAD ili u Evropi. Foto: Beta/Miloš Miškov Prema navodima srpskog… »