Arhiva vesti 10.01.2017

Vučić: Zahvalni na principijelnom stavu Indije

RTV 10.01.2017
NJU DELHI - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je danas u indijskom gradu Gandinagaru, u razgovoru sa indijskom premijerom Narendrom Modijem zahvalio na principijelnom stavu koji Indija ima po pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i… »

DS i zvanično podržava kandidaturu Saše Jankovića

Radio 021 10.01.2017
Predsedništvo Demokratske stranke odlučilo je na današnjoj sednici da podrži kandidaturu zaštitnika građana Saše Jankovića za predsednika Srbije. Prema rečima predsednika DS Dragana Šutanovca, Saša Janković je "personifikacija vrednosti za… »

Incko poredio RS i NDH!

Večernje novosti 10.01.2017
Skandalozna izjava Visokog predstavnika u BiH povodom stavova iznetih na proslavi Dana RS. On je klovn, ne zna da bi trebalo da čuva "Dejton" i Srpsku - uzvraća predsednik RS. POREĐENjEM Dana Republike Srpske sa danom osnivanja Nezavisne Države… »

ECA: FIFA proširila SP zbog političkih pritisaka

Dnevnik 10.01.2017
Evropska asocijacija klubova (ECA) smatra da su politički razlozi presudili da Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) proširi Svetsko prvenstvo na 48 reprezentacija. FIFA je na današnjem sastanku u Cirihu donela jednoglasnu odluku da od Mundijala… »

Mlađan Dinkić ispitivan u SBPOK-u

Politika 10.01.2017
Bivši ministar finansija je u svojstvu građanina odgovarao na pitanja policije u vezi sa prodajom „Mobtela” i povodom navodnih zloupotreba tokom izgradnje Topionice bakra u Boru. Bivši ministar finansija Mlađan Dinkić ispitivan je u Službi za… »

Mihajlović: Vlada nije razgovarala o napadu na ambasade Srbije

Beta 10.01.2017
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se u Vladi nije razgovaralo o informaciji o planu albanske dijaspore da napadne neku ambasadu Srbije i da nadležne službe rade svoj posao. "Sigurna sam da naše službe, kao što je to… »

Zbog leda i snega Srbija dnevno gubi 80.000 evra dnevno

Blic 10.01.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović izjavila je danas da je procenjena ekonomska šteta zbog snega i leda u vodnom i železničkom saobraćaju u Srbiji izmedju 10 i 13 miliona dinara dnevno. Ona je u… »

Srbija zatražila izručenje, na Kosovu besni (foto)

Mondo 10.01.2017
Ministarstvo pravde Srbije poslalo je danas francuskim pravosudnim organima zahtev za izručenje Ramuša Haradinaja. Na Kosovu održana hitna sednica parlamenta - traže da bude odmah pušten. Uz zahtev za izručenje poslata je i prateća dokumentacija… »

Kako poraz u finalu Dohe od Đokovića motiviše Mareja?

Vesti online 10.01.2017
Sprski as Novak Đoković u Dohi je prekinuo niz od 28 porbeda Endija Mareja i pokazao da neće Škot tako lako da ostane na mestu broj 1 ATP liste. Taj poraz u prestonici Katara, Škot želi da iskoristi i kao motiv da posle pet izgubljenih finala… »

Dinastija: Trampov zet će biti viši savetnik u Beloj kući

Press 10.01.2017
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp je potvrdio imenovanje svog zeta Džareda Kušnera za višeg savetnika u Beloj kući. Foto:B92.net Kušner, koji se odrekao plate dok je na toj dužnosti, bio je "savetnik od poverenja tokom kampanje i perioda… »