Arhiva » Vesti » B92 11.01.2017

"Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"

Beograd -- Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić kaže da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj.

B92 sreda, 11. januar 2017.  |  Beta
B92: "Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"

Kako je rekao nije bilo otkazivanja letova niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije.

On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još od 2014. godine.

"I u ovako teškim uslovima bilo je samo manjih zakašnjenja zbog aerodroma sa kojih su avioni dolazili, ili su morali da čekaju u Beogradu na poletanje kako bi se na odredišnim aerodromima obezbedili uslovi", rekao je Ilić posle posete Zimskom štabu Aerodroma i razgledanja najsavremenije platforme za odleđivanje i sprečavanje zaleđivanja aviona.

Sve operativne službe Aerodroma neprekidno su angažovane kako bi se aviosaobraćaj odvijao bezbedno i sigurno, uz pružanje efikasne usluge putnicima i komfor dok borave na aerodromu, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, ako dođe do kašnjenja nekog aviona u odlasku iz Beograda, Aerodrom "Nikola Tesla", na zahtev aviokompanije, organizuje obezbeđivanje obroka i osveženja za putnike.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.