Arhiva » Vesti » Kurir 11.01.2017

Kijamet skratio linije GSP: Ovi autobusi ne idu svojom trasom

BEOGRAD - Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno, a okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP).

Kurir sreda, 11. januar 2017.

Skraćene su linije 92, 307, 308, a linija 310 je preusmerena na alternativni pravac. Problema ima i u tramvajskom saobraćaju zbog neprohodnosti skretnica od snega, pa su vozači tramvaja i putnici prinudjeni da čekaju da dođu ekipe da očiste skretnicu kako bi mogli da nastave put.U GSP-u je rečeno da problema ima puno i da će tako ostati sve dok se sneg potpuno ne očisti sa puta.

U Putevima Beograd je rečeno da u svim delovima grada ima "sporadičnih problema" i da oni rade bez prekida i da čiste ulice prvog prioriteta. Kako je rečeno, dokle god pada sneg čistiće se samo ulice prvog prioriteta gde saobraća gradski prevoz, pa tek po prestanku padavina počeće čićenje ulica drugog prioriteta.

BONUS VIDEO: Pogledajte jutrošnji haos na Zelenom vencu

Obaveza Beograd puta je da po prestanku snega u roku od četiri sata očisti potpuno ulice prvog prioriteta, a drugog prioriteta u roku od 48 sati po prestanku padavina.

Na ulicama je 300 ljudi i 120 vozila "Beograd puta" koji deluju sa 14 punktova u gradu, kazali su u tom preduzeću."Veliki rad je iza nas, 800 časova je norma samo za kamione i radimo bez prekida. Održavamo prvi prioritet i privredu grada", rekao je Željko Marović iz "Beograd puta".

U svim delovima grada inače od jutros su formirane duge kolone i vozila se usporeno kreću.

(UŽIVO, KURIR TV) POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Sneg zavejao kolovoze, SVE STOJI! Saobraćaj izmenjen!

DRAMA KOD RAŽNATOVIĆA: Autobus se zabio u kuću! CECA SPASAVALA POVREĐENE! ČITAJTE U KURIRU

NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 2 udesa, APEL HITNE POMOĆI: Ne izlazite na ulice bez preke potrebe!

SMRZAVANJE U VRTIĆU U KOTEŽU: Detetu promrzli prsti, vaspitačice ne skidaju jakne...

Autor: Beta,Foto: Twitter,Foto: Kurir


Objavljeno na sajtu kurir.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Sneg GSP

©2018 Netmark d.o.o.