Arhiva » Vesti » Story 11.01.2017

Učinili su sve da vest o pomirenju ne dospe u javnost: Lima i Jarić PONOVO ZAJEDNO i to zahvaljujući NJOJ

Američki mediji tvrde da su bivši supružnici, Adrijana Lime i Marko Jarić opet u ljubavi i da su u Majamiju proveli božićne i novogodišnje praznike

Story sreda, 11. januar 2017.  |  Kurir.rs

Srpski košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga, brazilski top-model Adrijana Lima, ponovo su zajedno!

Kako američki mediji prenose, sportista i Viktorijin anđeo rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, iako su razvedeni tri godine, a njihovom pomirenju doprinela je Markova sestra Tamara, s kojom je Lima veoma bliska.

Jarić je još krajem decembra otišao u Majami kako bi sa ćerkama Sijerom i Valentinom proveo novogodišnje praznike, pa je susret s bivšom bio neizbežan.

U društvu zgodnih momaka: Ovako se provode Adrijana Lima i Tamara Jarić! (FOTO)

Veliki povratak Marka Jarića: S kim je proslavljeni košarkaš doputovao u Srbiju? (FOTO)

- Markova sestra Tamara, inače uspešna kreatorka, ostala je bliska s Adrijanom. Posle njihovog razvoda njih dve su postale najbolje prijateljice i dosta vremena provode zajedno. Tako je dizajnerka pružila podršku Limi iz bekstejdža na reviji u Parizu, posle čega su zajedno bile na jednoj utakmici, a potom i na letovanju. Pretpostavlja se da je upravo Tamara zaslužna za to što su Marko i Adrijana ponovo zajedno, jer je ona mogla da utiče na oboje. Jarić i Lima su novogodišnje praznike uglavnom proveli kod kuće u porodičnoj atmosferi, strogo vodeći računa da vest o njihovom pomirenju ne procuri u javnost - tvrde američki mediji.

Prve godine ljubavi: Ovako je izgledao porodični dom Marka Jarića i Adrijane Lime (FOTO)

Marko i Adrijana venčali su se 2009. godine. Prve trzavice pojavile su se krajem 2013, da bi tek u maju naredne godine objavili da se razvode. Posle okončanja braka Lima je imala dve kraće veze, s bokserom Džoom Tomasom i igračem američkog fudbala Džulijanom Edelmanom, dok je Jarić bio u ljubavi sa Dušicom Savić, koja je rodom iz Smedereva.

Kurir.rs


Objavljeno na sajtu story.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.