Arhiva » Vesti » Večernje novosti 11.01.2017

Za 3.000.000 dolara Prodaje se privatna loža u Rojal Albert Holu

Privatna loža u Rojal Albert Holu, čuvenoj koncertnoj dvorani u centralnom Londonu, prodaje se za tri miliona dolara

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.  |  Beta

Privatna loža u Rojal Albert Holu, čuvenoj koncertnoj dvorani u centralnom Londonu, prodaje se za tri miliona dolara.

"Privatna loža sa 12 mesta oglašena je na prodaju za 2,5 miliona funti (tri miliona dolara)", rekao je manadžer Herods nekretnina Nikolas Šo.

Ljubitelji umetnosti s dubljim džepom koji se odluče za kupovinu, dobiće priliku da sede pored britanske kraljice Elizabete Druge i drugim ličnosti iz britanskog javnog života, navodi agencija AP.

Prema njegovim rečima, obveznica traje 849 godina i može se prenositi sa generacije na generaciju. Očekuje se da će kupac biti Britanac.

Koncertna dvorana Rojal Albert Hol otvorena je 1871. godine u Londonu. Ima 5.272 mesta, od kojih se 1.300 nalazi u privatnom vlasništvu. Loža koja je oglašena na prodaju udaljena je pet loža od kraljičine.

Svečanost dodele nagrada Britanske filmske akademije održaće se ove godine u Rojal Albert Holu, a očekuje se i dolazak članova britanske kraljevske porodice.

Nostalgic and breathtaking #ETinConcert @RoyalAlbertHall From now on I'm going to want @rpoonline to play every time I watch a film. pic.twitter.com/HIIgIMAG6s— Gilly Campbell (@Gcampbellini) December 28, 2016


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

London

©2017 Netmark d.o.o.