Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 16.01.2017

Vraćaju se ledeni dani: U Srbiji danas vetrovito sa snegom, temperatura i do - 12

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
U Srbiji će ujutro ponegde po kotlinama i u nižim predelima biti magla, a naoblačenje sa slabim snegom sa jugozapada u toku dana proširiće se na ostale krajeve uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar će biti slab i umeren, istočni, u… »

Led okovao Raču: U Bajinoj Bašti se neće plivati za časni krst

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Bajina Bašta - Plivanja za bogojavljenski krst, najverovatnije, neće biti u Bajinoj Bašti jer je plivalište pod Tarom okovano ledom, a narednih dana slede novi mrazevi. Na kupalištu Rača na istoimenoj reci kod Bajine Bašte, kako kaže predsednik… »

Podrška kandidaturi Aleksandra Popovića i organizaciono povezivanje DSS i DPS

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Na sastanku članova Predsedništva i Izvršnog odbora Državotvrnog pokreta Srbije sa Milošem Jovanovićem, v. d. predsednika Demokratske stranke Srbije, zaključeno je sledeće: DSS i DPS imaju srodnu političku i programsku orijentaciju, a to je… »

Od danas rade i škole u Sjenici, N.Pazaru i Tutinu

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Škole u Sjenici, Novom Pazaru, i Tutinu od danas nastavljaju sa redovnom nastavom, a vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima… »

Nedimović: Kinezi za šest dana mogu da pojedu srpski rod šljive

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Topola - Kinesko tržište je jedan ogromna šansa za Srbiju, izjavio je miistar poljoprivrede Branislav Nedimović, podsetivši da je prošle godine potpisan strateški sporazum između dve zemlje, što je uticalo da srpska ekonomija krene uzlaznom… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - SJENICA: SNEG PONOVO PADA - IVANjICA: ZAPREGOM PROTIV SMETOVA - PRIJEPOLjE: 20 GODINA VISE KABLOVI - PRIBOJ: IZGORELA ŠTALA I… »

Poziv sportskim organizacijama i klubovima

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Gornji Milanovac - Skupština opštine Gornji Milanovac, na sednici održanoj 24. novembra prošle godine, donela je Odluku o finansiranju potreba i interesa građana u oblasti sporta na teritoriji opštine Gornji Milanovac. S obzirom da se ova Odluka… »

Predsednik opštine Sjenica gost Dnevnika

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Užice, Sjenica - Gost večerašnjeg Dnevnik zapadne Srbije, od 20:30 sati, biće predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović. Sa Mujovićem će se razgovarati o prošlonedeljnim problemima sa snegom i borbi sa smetovima, ali i spremnosti za nove padavine… »

Uhapšeni zbog 150 grama heroina

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Čačak - Čačanska policija u saradnji kraljevačkom, presekla je danas još jedan lanac krijumčarenja narkotika, zaplenivši oko 150 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin i uhapsila dve osobe. U saopštenju se navodi da je droga… »

Nova prodaja imovine Velefarma, ponuđena poslovna zgrada u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Stečajni upravnik Velefarm - VFB Beograd u stečaju oglasio je prodaju imovine stečajnog dužnika javnim nadmetanjem, koje će biti održano 15. februara 2017. godine. Na prodaju je ponuđena poslovna zgrada u Ivanjici po početnoj ceni od oko 55… »