Izvor: Jug press arhiva vesti 16.01.2017

Havarija u Hemijsko školi, kotao možda može da se popravi

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC U havariji na kotlu za centralno grejanje , koja se jutros oko pola sedam dogodila u Hemijsko tehničkoj školi „Božidar Đorđević Kukar“ žrtava i povređenih nema, ali je škola ostala bez grejanja, rekao je za JUGpress direktor ove… »

Uhapšen sa heroinom

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje S.S.(36) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Pavarotiju u čast u niškom Čairu

Jug press 16.01.2017
NIŠ Sinoć u niškoj hali Čair, Omladinska filharmonija „Naissus“ održala je novogodišnji koncert pod nazivom „Pavarotiju u čast“. Najpopularnije operske arije i pop pesme koje je pevao Pavaroti Nišlije su mogle da čuju u izvođenju tri… »

U Vlasotincu ukinuta vanredna situacija, Dom zdravlja zahvalan pacijentima

Jug press 16.01.2017
VLASOTINCE Vanredna situacija u delu opštine Vlasotince ukinuta je danas na preporuku Štaba za vanredne situacije u kome kažu da su su svi putevi u brdsko-planisnkom delu opštine prohodni, navodi se u saopštenju za medije. “Teška mehanizacija… »

Trideset šesti Romski bal 18. januara

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Kancelarija Nacionalnog saveta Roma organizuje taradicionalni , 36. po redu Romski bal 18. januara. Pokrovitelj je grad Leskovca. Predstavnik organizatora Slavko Elezović kaže da su pripreme pri kraju I da se očekuje da će na bal doći I… »

Na leskovačkoj ortopediji 1300 operacija godišnje

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Oko 1300 operativnih zahvata obavi se godišnje na Odeljenju ortopedije leskovačke Opšte bolnice a sve vise je pacijenata I iz drugih delova Srbije . Ortoped dr Goran Stojiljković kaže da ovoliki broj intervencija leskovačku ortopediju… »

Deca iz škola u opštini Pantalej putuju u Belorusiju

Jug press 16.01.2017
NIŠ U martu ove godine dvanaestoro dece iz osnovnih škola sa teritorije opštine Pantelej putovaće u Belorusiju. Domaćini će im biti njihovi vršnjaci iz grada Novopoloska. Putovanje u daleke zemlje uvek je dobrodošlo naročito za decu koja nemaju… »

Svetosavski bal u Nišu

Jug press 16.01.2017
NIŠ Pod pokroviteljstvom grada Niša, Studentski kulturni centar Niš na inicijativu gospodina Hadži- Ivana Redija, i uz blagoslov Episkopije niške, petu godinu zaredom organizuje Svetosavski dobrotvorni bal. Bal će biti održan 28. januara u hotelu… »

Kancelarija za mlade delila Leskovački glasnik

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Kancelarija za mlade organizovale je danas podelu novog broja Leskovačkog glasnika. U pitanju je prvi ovogodišnji broj glasnika čije je štampanje finansirano iz budžeta grada a Aleksandra Đorđević je posebno istakla da se u ovom broju… »

Ukidaju projektno finansiranje sportskih klubova

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Član Gradskog veća grada Leskovca Goran Vukadinović rekao je danas da se glavna izmena u finansiranju rada sportskih klubova odnosi na ukidanje projektnog i uvođenje programskog finansiranja koje bi trebalo da doprinese boljem praćenju… »