Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 16.01.2017

Kolinda se izblamirala

Mondo 16.01.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom se propisno osramotila, ovaj put na svečanom prijemu koji održan u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a povodom 25. godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske, pišu mediji. Foto… »

"Širokov tražio ubistvo Đukanovića"

Mondo 16.01.2017
Ruski državljanin Eduard Širokov osumnjičen je za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Crne Gore, što je vezano za plan lišavanja života tadašnjeg premijera Đukanovića, kazao je specijalni tužilac Veljko Rutović. Foto: Vlada… »

"Svaki mladi Bošnjak da kupi uniformu"

Mondo 16.01.2017
General takozvane Armije BiH Atif Dudaković je u Luksemburgu na skupu Bošnjaka, posvećenom Srebrenici izjavio da svaki Bošnjak sa 17 godina mora sebi da kupi "alfa unifromu", čizme, vreću za spavanje i ranac. Foto: Youtube/Screenshot On je… »

Tuga:Ulcinjski flamingosi uginuli od hladnoće foto

Mondo 16.01.2017
Ekstremno niske temperature za Ulcinj bile su smrtonosne za desetine flamingosa na Solani. Usled velike količine leda na kanalima i bazenima tog područja ćarobne ptice su ostale zarobljene i uginule su. Foto: Centar za zaštitu i proučavanje ptica… »

Masovna tuča u "Nebeskoj kafani" u Banjaluci

Mondo 16.01.2017
U masovnoj tuči u lokalu „Nebeska kafana“ u centru Banjaluke tokom proslave pravoslavne Nove godine teško je povređen Marko B, prenose banjalučki medji. Foto: youtube/printscreen Povređenom su konstatovane višestruke povrede po telu, a nakon… »

Top 8: Oni su bogati kao polovina sveta

Mondo 16.01.2017
Osmoro ljudi drži u svojim rukama istu vrednost imovine kao i polovina svetske populacije. Foto: Guliver/getty images Ta granica nejednakosti "mogla bi razoriti naša društva", upozorila je uoči početka godišnjeg skupa u Davosu britanska humanitarna… »

Ako biste da se vozite Montenegro erlajnzom...

Mondo 16.01.2017
Crnogorski državni avioprevoznik, Montenegro erlajnz, u problemima je koji su poslednjih dana postali vidljivi otkazivanjem i kašnjenjem značajnog broja letova. Foto: Screenshot Zbog novonastale situacije premijer Crne Gore, Duško Marković, danas je… »

Početak kraja najbogatijeg čoveka Balkana?

Mondo 16.01.2017
Slovenački portal Siol.net objavio je opsežnu analizu poslovanja najbogatije privatne kompanije na Balkanu - Agrokora hrvatskog biznismena Ivice Todorića. Foto: youtube/printscreen Pod naslovom "Todorićev Agrokor: Začetek konca balkanskega… »

Voz iz Bosne za Srbiju ima ovu poruku (foto)

Mondo 16.01.2017
Humora na Balkanu nikad ne manjka. Evo šta je na vozu poručeno iz Sarajeva Zagrebu i Beogradu. Foto: YouTube/screenshot Ilustracija (iz filma "Valter brani Sarajevo") Incidenti koji su nastali zbog oslikanog voza, koji je iz Beograda trebalo da stigne u… »