Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 16.01.2017

Ledolomci u akciji protiv ledenih čepova

Mondo 16.01.2017
Ledolomac "Greben" angažovan je u beogradskom sektoru između Pupinovog mosta i Pančevačkog mosta, dok se brod "Bor" u Beogradu priprema za isplovljenje ka Hidroelektrani Đerdap 1, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja. Kako se navodi, dva mađarska… »

Sneg veje na Zlatiboru, Kopu, a popodne...

Mondo 16.01.2017
Sneg umerenog intenziteta pada trenutno na Zlatiboru, Sjenici i Kopaoniku. Tokom dana proširiće se i na ostale krajeve. Foto: Čitalac MONDA, Dragan Tomašević Ilustracija Zbog niskih temperatura poledica i dalje predstavlja veliku opasnost u vožnji… »

Autoputevi prohodni, noćas moguća poledica

Mondo 16.01.2017
Evo kakvo je večeras stanje na putevima. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta u Srbiji kolovoz je mokar, ali je prohodnost dobra, a zbog niskih temperatura tokom noći može doći do stvaranja poledice u… »

Prizren: Uhapšen zbog srpskog grba

Mondo 16.01.2017
Branimir Gligorijević, medicinski tehničar iz sela Novake kod Prizrena, uhapšen je danas u tom gradu zato što je na jakni imao četiri slova "S" (ocila), koja su nekome zasmetala, rekao je Srni njegov otac Branko. Foto: youtube/printscreen "Branimir… »

Akcija u zabeli: Sinu nosila drogu u vagini

Mondo 16.01.2017
Stražari Kazneno - popravnog zavoda (KPZ) Zabela sprečili su D. N. u pokušaju da sinu osuđeniku M.K (36) dostavi narkotike, koje je sakrila u svoju vaginu. Foto: Mondo/ Goran Sivački Majka i sin su imali razrađenu taktiku dostavljanja narkotika u… »

Zmijsko leglo u Žitorađi

Mondo 16.01.2017
Članovi Udruženja "Zoo Planet" izvadili su iz šahtova i cevi u blizini pogona nekadašnje Elektronske industrije u Žitorađi 50 stepskih smukova, rekao je agenciji Beta predsednik tog udruženja Dušan Stojanović. Foto: youtube/printscreen On je… »

Ledeni čepovi na rekama - kritične tri tačke

Mondo 16.01.2017
U Srbiju danas popodne stižu dva ledolomca iz Mađarske, koji će pomoći saniranje ledenih čepova na rekama, rekao je pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević. Foto: Mondo/ Goran Sivački Kovačević je istakao da je tokom noći… »