Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 16.01.2017

Procurila Kimina izjava za policiju nakon pljačke

MTV Srbija 16.01.2017
"Uperio je pištolj u mene. Uzeo je prsten. Nosio je rukavice. Pitao me je gde su nakit i novac", citirana je Kim. Na internetu je procurio iskaz Kim Kardashian za parisku policiju koji je dala odmah nakon pljačke. Reč je o onoj pljački koja ju je… »

Google snima sve što mu kažeš. Evo kako to da promeniš

MTV Srbija 16.01.2017
Ok, trebalo bi da znaš da sve što uradiš na netu negde ostane zabeleženo. Da raščistimo sa tim. Eventualno se mogu zavarati neki tragovi. Pa otuda i ova zgodna opcija. Ukoliko to do sada ne znaš, sve što putem voice-control opcije pitaš Google… »

Da li je Lindsay Lohan postala muslimanka?

MTV Srbija 16.01.2017
Lindsay Lohan je izbrisala sve Instagram postove, a zbog jedne poruke koju je ostavila, fanovi pretpostavljaju da je prešla u Islam. Neobičan ponedeljak za Lindsay Lohan, nema sumnje! Nekada velika tinejdžerska, a danas prilično posrnula zvezda upravo… »

Pogledajte fotke s prvog zvaničnog pojavljivanja Kim Kardashian!

MTV Srbija 16.01.2017
Društvo joj pravi Scott Disick, a ima trostruko veće obezbeđenje... S početkom 2017. godine, Kim Kardashian vratila se na društvene mreže objavljujući fotografije svoje porodice, a proteklog vikenda vratila se i poslovnim obavezama. Starleta je… »

Tom Hardy odgovara na sve češće 007 glasine

MTV Srbija 16.01.2017
Hardy je jedan od kandidata za ulogu Jamesa Bonda. Evo šta on kaže na te glasine... Uz Idrisa Elbu, Aidana Turnera, Toma Hiddlestona i Jamesa Nortona i Tom Hardy se sve češće pojavljuje kao potencijalni kandidat za tajnog agenta 007. The Daily Beast… »

Ovo je najslađa kopija Taylor Swift!

MTV Srbija 16.01.2017
Sedmogodišnja djevojčica skinula je pokrete Tylor do savršenstva... U sklopu filipinske dečje verzije "Tvoje lice zvuči poznato", jedna sedmogodišnja devojčica savršeno je dočarala Taylor Swift. Osim njenih pokreta, Xia Vigor se i obukla u mini… »

Celine Dion obradila Siinu pesmu

MTV Srbija 16.01.2017
Ona je pesmu posvetila suprugu koji je preminuo pre godinu dana. Celine Dion je na veoma poseban način obeležila godišnjicu smrti supruga Renea Angelila, koji je preminuo 14. januara prošle godine. Pop diva objavila je na Facebooku dirljiv video u… »

Miley Cyrus priredila Liamu najneobičniju rođendansku zabavu

MTV Srbija 16.01.2017
Miley je jednostavno tako Miley.... Nije samo Katy Perry svom dečku proteklog vikenda priredila žurku povodom rođendana, isto je uradila i Miley Cyrus za Liama Hemswortha. I dok su Katy i ekipa slavili u kombinezonima s Orlandovima likom, Miley je… »

Kako ti se dopada nova frizura Katy Perry?

MTV Srbija 16.01.2017
Katy je ponovo plavuša! KatyCats, šta kažete na to? Ovog vikenda Orlando Bloom nije bio jedini kog je sačekalo iznenađenje! Na zabavi iznenađenja koju mu je priredila devojka Katy Perry, Orlando je iz minuta u minut ostajao zatečen brojnim… »

Evo zašto još nema najave za osmu GOT sezonu

MTV Srbija 16.01.2017
Do sada bi trebalo da je već najavljena osma sezona serije „Game of Thrones“, ali nije. Zašto? U čemu je problem? Evo odgovora... S obzirom na to da nam se sedma sezona popularne HBO-ove serije bliži (tja, šta je još nekoliko meseci) već se… »