Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 16.01.2017

Stiže novi sneg: Vranje u pripravnosti!

OK radio 16.01.2017
Sektor grada Vranja za vanredne situacije obaveštava da se na celom području zemlje očekuju snežne padavine i niske temperature od 16. do 22. januara. Prognozira se da će jutarnje temperature biti od - 10 do - 4, uz sneg, stvaranje snežnih nanosa i… »

Lančani sudar na parkingu!

OK radio 16.01.2017
U nedelju u 01:15 časova, u ulici Partizanski put u Vranju došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je vozač „Audija“ udario u parkirano vozilo, što je izazvalo lančani sudar u kojem je jedno lice teže povređeno. Iz policije kažu da je najpre… »

Ni: Sporni milionski tenderi za Novu godinu

OK radio 16.01.2017
Doček Nove godine u organizaciji Niškog kulturnog centra (NKC), koji je građane koštao oko 5 miliona dinara, plaćen je preko tendera za koje, kažu iz Uprave za javne nabavke, nisu ispoštovani zakonski rokovi i procedure. Iako po Zakonu, javne… »

Ni: Osuđenici prave delove za automobile

OK radio 16.01.2017
U Kazneno-popravnom zavodu u Nišu počela je proizvodnja elektrodelova za automobile, a osuđenici dnevno izrađuju 30.000 tih delova, izjavio je upravnik Zavoda Aleksandar Grbović. Grbović je agenciji Beta rekao da će dnevna proizvodnja uskoro biti… »

Vranjanac osvojio svetsku nagradu za dizajn!

OK radio 16.01.2017
Miloš Zlatanović, student grafičkog dizajna, rođen u Vranju, dobitnik je nagrade koju američki „Print magazin“ dodeljuje za najbolji tipografski dizajn u 2016. godini. Na konkursu američkog časopisa “Print” za najbolje radove iz oblasti… »

Nema mira u Novom domu: Udario tuk na luk!

OK radio 16.01.2017
Slobodan Šukić, zaposlen u „Novom domu“ u Vranju, u poslednje dve ipo godine radio je kao referent nabavke, ali je, kako kaže, sa dolaskom Slobodana Ignjatovića na mesto direktora, dobio rešenje za radno mesto na mnogo nižem nivou. Po novoj… »

Antić: Optužnica kao lagani pritisak

OK radio 16.01.2017
Osnovno javno tužilaštvo je 21. novembra prošle godine Osnovnom sudu u Vranju protiv Zorana Antića podnelo optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja, potvrdila je portparol tužilaštva Mirjana… »

Kazna i za neobeležene ulice

OK radio 16.01.2017
Žika Stojković iz Vranja dobio je prijavu saobraćajne policije da je prekršio zakon, tako što je skrenuo u ulicu za koju su policajci tvrdili da je jednosmerna, a da nije bilo nigde znaka obaveštenja o tome. Događaj se odigrao za Božić 8… »

Ni: Smenjen šef Zimske službe "jer ga nije bilo"

OK radio 16.01.2017
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je na sednici Štaba za vanredne situacije na čelo Zimske službe ponovo postavio njenog bivšeg rukovodioca Svetislava Manića. Razlog tome je, prema rečima pomoćnika gradonačelnika Dragoslava Pavlovića, što… »