Izvor: Press/Kultura arhiva vesti 16.01.2017

Knjiga bez slova A: "Sve je moglo biit drukčije" Zorana Radisavljevića

Press 16.01.2017
Novosadski novinar, pisac i enigmata Zoran Radisavljević predstaviće danas u 12h u Medija centru svoju sedmu knjigu, “Sve je moglo biti drukčije”. Ona je interesantna po tome što je reč o lipogramskom tekstu koji ne sadrži nijedno slovo "A"… »

Kusta pred današnju premijeru svog novog filma: Evo, tresem se ko prut

Press 16.01.2017
Na Kustendorfu će danas biti prikazan i najnoviji film Emira Kusturice "Na mliječnom putu”. Foto:Blic.rs -Evo, tresem se ko prut (smeh). Nešto čudno ima sa tim filmom. Imao je gromoglasnu premijeru u Veneciji, neviđenu premijeru u Lisabonu, imao je… »

Kremlj "hakovao" Šerloka Holmsa?!

Press 16.01.2017
Šerlok Holms je u nedelju trebalo da reši "Poslednji problem" u velikom finalu popularne serije u kojoj čuvenog detektiva igra Benedikt Kamberbač. Ipak, neko je jubiteljima želeo da pokvari uživanje i iznenađenje, jer je ruska verzija ove epizode… »

Dejvid Bouvi i Leonard Koen nominovani za Brit nagrade

Press 16.01.2017
Dejvid Bouvi, Skepta i Kreg Dejvid kandidati su za neke od najvećih britanskih muzičkih nagrada Brit za 2017. godinu. Foto:B92.net Bouvi je posthumno nominovan za najboljeg britanskog umetnika i najbolji album "Blackstar" koji je objavio dva dana pre… »

Producenti Ratova zvezda neće žoživeti Keri Fiššer

Press 16.01.2017
Producenti "Ratova zvezda" izjavili su da neće "digitalno oživeti" preminulu glumicu Keri Fišer, poznatu po ulozi Leje, za buduće nastavke tog filma. foto: kurir.rs Pre njene smrti prošlog meseca, očekivalo se da Fišer glumi i u nastavku filma… »

8. sezona “Igre prestola” duža nego što je najavljeno?

Press 16.01.2017
Autori serije “Igra prestola” Dejvid Beniof i Den Vajs još ranije su najavili da će, za razliku od prethodnih sezona koje su imale po 10 epizoda, sedma i osma sezona imati 7 i 6 epizoda. Foto:B92.net Ipak, u razgovoru za Entertainment Weekly, Kejsi… »