Izvor: Prva arhiva vesti 16.01.2017

Ledena nedelja u Srbiji, očekuje se i novi sneg

Prva 16.01.2017
RHMZ upozorio je da će od ponedeljka pa do nedelje, 22. januara u većini mesta na području Srbije biti snežnih padavina i ledenih dana. Tokom ove sedmice u većini mesta na području Srbije ocekuju se ledeni dani sa najnižom temperaturom od -10 do… »

Turski avion pao u naselje, 37 žrtava, 32 srušene zgrade

Prva 16.01.2017
Najmanje 37 osoba je poginulo u padu teretnog aviona turske kompanije Majkargo erlajns na selo u okolini kirginstanske prestonice Biškeka. Kako se navodi u izveštajima svetskih medija, među stradalima je i četvoro članova posade. Avion tipa Boing 747… »

Isidorina ćerka danas puni 15 godina, a mamina poruka uopšte nije vesela

Prva 16.01.2017
Vila Pajkić provela je detinjstvo uz bolesnu majku i Isiodra joj se odužila na najlepši mogući način: ljubavlju. Povodom Vilinog petnaestog rođendana, Isi je ćerki napisala užasno tužnu i tešku poruku punu ljubavi i snage. "Mila moja tufnice… »

POKLANJAMO knjigu „Sve o mojoj sestri”

Prva 16.01.2017
Vulkan izdavaštvo i Prva.rs vam poklanjaju 5 knjiga „Sve o mojoj sestri”. Neke tajne možemo da poverimo samo posebnim ljudima... Za Lorel, njena sestra Mej bila je sunce oko kojeg se vrteo čitav njen svet: lepa, savršena, nedostižna u svakom… »

Bilbord u Stokholmu "kašlje" ako pušite pored njega!

Prva 16.01.2017
Kada pušači prođu pored određenih bilborda u Stokholmu, glavnom gradu Švedske, dogodi se nešto neobično - bilbord se zakašlje. Nov način reklamiranja je finansiran od strane jedne švedske farmaceutske korporacije koja želi da ohrabri ljude da… »

Tokom ove nedelje, Device u toplo-hladnom ljubavnom odnosu, dok se Lavovi bude iz "zimskog sna"

Prva 16.01.2017
Šta vam zvezde prognoziraju za ovu sedmicu od 16. do 21. decembra, saznajte u nastavku. OVAN Hrana Za Ovnove ove sedmice predlažemo lakšu hranu – povrćne supe i čorbe (eventualno sa pilećim mesom), dosta salate, ali bez jakih začina, a kao dezert… »

Barišnjikov u aprilu u Beogradu

Prva 16.01.2017
Zbog nedavne povrede kolena, nastup slavnog baletskog igrača i glumca Mihaila Barišnjikova u Beogradu, pomeren je za 23, 24 i 25 april. Slavni umetnik se povredio tokom izvođenja predstave “Nižinski“ u Parizu početkom januara, što je odložilo… »

Ivan Bosiljčić proslavio rođendan u busu br. 27!

Prva 16.01.2017
Glumac je 15. januara napunio 38 godina, a na svom Fejsbuk profilu objavio je emotivnu poruku tim povodom. "Rođen sam na praznik Svetog Serafima Sarovskog, 15. januara. Dugo, do svoje 23. godine nisam poznavao ovog prekrasnog svetog starca. U maloj crkvi… »

Da li je ovo tačno: Matematika zaglupljuje decu?

Prva 16.01.2017
Matematika u nižim razredima može da zaglupi mališane, tvrdio je Luis Pol Benezet, upravnik škola u Mančesteru. - Zašto bi desetogodišnjak morao da zna deljenje brojeva sa potpisivanjem? Aritmetika se nesmetano može odložiti do sedmog razreda i… »

Žene odlepile za njim, a on sebi traži mane!

Prva 16.01.2017
Britanski glumac jedan je od miljenika žena širom sveta. Ipak, sebe ne smatra privlačnom osobom. Tom Hardi čak ne zna ni da primi kompliment i bude bude mu veoma neprijatno kada ga nazivaju seks simbolom. Glumac čak i ističe svoje mane. - Imam… »