Izvor: Story arhiva vesti 16.01.2017

Od njenog bivšeg supruga mlađi je čak 37 godina: Nina Lečić u vezi s jednim od najuspešnijih srpskih tenisera? (FOTO)

Story 16.01.2017
Lepa voditeljka, koja trenutno prolazi kroz razvod, ponovo je nasmejana, a mediji pišu da je njen osmeh "krivac" poznati srpski sportista. Nina Lečić se na dočeku Srpske nove godine pojavila u pratnji sedam godina mlađeg tenisera Filipa Krajinovića… »

Tragedija ih je sve spojila: Veljko, Anastasija, Sofija i Anđela Ražnatović ispoštovali poslednju želju svog oca (FOTO)

Story 16.01.2017
Nakon jučerašnjeg pomena Željku Ražnatoviću, Anastasija Ražnatović je jednim gestom oduševila sve svoje obožavaoce otkrivši da je poslednja želja njenog oca uslišena. Porodica Ražnatović je juče obeležila 17 godina od smrti Željka… »

Već je 7 meseci trudna, a NIKO NIJE ZNAO: Marina Kotevski otkrila pol bebe (FOTO)

Story 16.01.2017
Poznata voditeljka i njen suprug koji su 2016. godine stali na ludi kamen će se u ovoj godini ostvariti u ulozi roditelja. Marina Kotevski i njen suprug Aleksandar Mandić uskoro će postati roditelji, budući da je voditeljka u sedmom mesecu trudnoće… »

Maya Sar u Pozorištu na Terazijama: Bosanska kantautorka prvi put nastupa u srpskoj prestonici

Story 16.01.2017
Regionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje “Live in Theatre” po prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama. Nastup u prestonici Srbije sledi nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u… »

100 slojeva tila i sijaset perlica na korsetu: Izabranica našeg slavnog plivača u venčanici zasenila i arapske princeze…

Story 16.01.2017
Par je sudbonosno da izgovorio u Dubaiju, a mlada je izgledala senzacionalno. Naš proslavljeni plivač Velimir Stjepanović i njegova izabranica Džesika venčali su se u crkvi 17. novembra, dok su građansko venčanje ostavili za Dubaji gde žive i… »

Ćerka Isidore Bjelice sate i sate provodila na hemioterapijama: Poruka koja je uzdrmala javnost (FOTO)

Story 16.01.2017
Nebojša Pajkić, Lav Grigorije i Vila Evanđelina su spisateljici bili najveća podrška u teškim trenucima, a njene reči koje su osvanule na društvenim mrežama rastopile su i najtvrđa srca. Poznata spisateljica Isidora Bjelica se već izvesno vreme… »

Kuda 21. januara? Na Marčelov tradicionalni koncert u Elektropioniru!

Story 16.01.2017
Marčelo će, tradicionalno, svoj rođendan proslaviti koncertno - sa Napetim kvintetom i beogradskom publikom! Rođendanski nastup priprema za Elektropionir, u subotu, 21. januara, a tamo: ,,Rođendanska svirka, mala i intimna, potpuno je slučajno… »

Muškarac kojem su zavideli milioni: Bio je oženjen Nedom Arnerić i Tanjom Bošković, a osvojio je i srce mis sveta (FOTO)

Story 16.01.2017
Naš proslavljeni televizijski i filmski reditelj Dejan Karaklajić najpoznatiji je po filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića", ali on nije privukao pažnju samo svojim umetničkim delima... Dejan je bio oženjen glumicom Nedom Arnerić, sa kojom se… »

Viki Miljković o šalama kolega na njen račun: Ponosna sam na svoje poreklo!

Story 16.01.2017
Viki Miljković je južnjakinja i zbog toga se dešava da se njene kolege u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" našale sa njom zbog akcenta. Naime, pevačica koja je poreklom iz Niša nedavno je bila na meti kritika Ane Bekute, ali se ona ne… »

Prvi put u javnosti nakon katastrofe u Njujorku: Pevačica bez stida i srama prošetala s novim dečkom (FOTO)

Story 16.01.2017
Poznata pevačica doživela je izuzetno neprijatnu situaciju početkom godine, a ovo pojavljivanje je dokazalo da Maraja i te kako brzo zaboravlja loše stvari. Pop diva Maraja Keri početak 2017. godine pamtiće po katastrofalnom nastupu u Njujorku, ali… »