Izvor: Subotica.com arhiva vesti 16.01.2017

Nove procedure za kvalitetnije medicinske usluge u subotičkoj bolnici

Subotica.com 16.01.2017
Dolaskom dr sci med Slobodana Puškara na mesto prvog čoveka Opšte bolnice u Subotici, imenovanog od strane Vlade APV, Opšta bolnica Subotica započela je novu etapu poslovanja i pružanja novih zdravstvenih usluga i unapređivanja postojećih sa… »

Kasni izgradnja deponije u Subotici

Subotica.com 16.01.2017
Kasne radovi na izgradnji Regionalne deponije Subotica pa će, umesto početkom, po svemu sudeći, biti završeni tek polovinom ove godine. Rok za završetak izgradnje objekata na Regionalnoj deponiji Subotica, koja se gradi između naselja Bikovo i Orom… »

Pojačana kontrola čišćenja snega i leda

Subotica.com 16.01.2017
Komunalna policija i komunalna inspekcija obavljaće pojačan nadzor u vezi sa čišćenjem i uklanjanjem snega i leda sa trotoara, prilaza stambenim zgradama, ispred stambenih i poslovnih objekata. U saopštenju Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne… »

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju prvenstva

Subotica.com 16.01.2017
Utakmicama 11. kola nastavlja se takmičenje u Superligi za žene. Prvi takmičarski meč u 2017. godini "golubice" će odigrati pred svojom publikom u utorak od 19 časova, a protivnik je ekipa TENT-a. Odbojkaši igraju u petak. Subotičanke su u 10 kola… »

"Pogrebno" sahranjuje u - kukuruzištu!

Subotica.com 16.01.2017
Ako život piše romane, onda je jedna smrt u Bajmoku u trenutku napisala epitaf koji ide na sramotu celom našem društvu. Iako je porodica pokojnog Jove Đurića učinila sve da ga na večni počinak isprati dostojanstveno i kako dolikuje, sticajem… »

U drvarama nema zaliha, cena ogreva skočila

Subotica.com 16.01.2017
U većini drvara u Subotici, zaliha drva gotovo da nema, a na isporuku se čeka i do dve nedelje. Zbog niskih temperatura u protekle tri nedelje, potražnja za ogrevom je izuzetno porasla, najčešće se se traže bukva i bagrem. Prvelika potražnja… »

Sprečeno iznošenje 140 boksova cigareta

Subotica.com 16.01.2017
Carinici u saradnji sa policijom tokom vikenda na graničnom prelazu Horgoš sprečili su pokušaj krijumčarenja preko 140 boksova različitih cigareta sa domaćim i stranim akciznim markicama, saopštila je Uprava carina. Tokom jučerašnjeg dana… »

Besplatna kontrola zdravlja i predavanje o trgovini ljudima sutra u Čantaviru

Subotica.com 16.01.2017
Zavod za javno zdravlje Subotica, Crveni krst Subotica i Dom zdravlja Subotica nastavljaju i u 2017. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“. Već sedmu godinu se organizuju ove akcije sa ciljem da promovišu… »

Mirna sedmica u saobraćaju

Subotica.com 16.01.2017
U periodu od 9. do 15. januara 2017. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena samo materijalna šteta. U navedenom periodu, policija je podnela 26 zahteva za pokretanje prekršajnog… »

Arena pobednik 44. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Subotica.com 16.01.2017
Finalnim mečom između Arene i Lampone Meridian Realimpeksa spuštena je zavesa na 44. izdanje tradicionalnog novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji organizuje JKP "Stadion", uz podršku gradskog resora za sport i omladinu i Sportskog saveza… »