Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 16.01.2017

Počela sezona klizanja na Olimpu

Telegraf 16.01.2017
Cena karte za ulaz biće 200 dinara, a iznajmljivanje klizaljki 150 dinara, po bloku. Klizališna sezona u Sportskom centru “ Olimp Zvezdara” biće otvorena danas. Prvog dana ulaz na klizalište je slobodan, za sve građane,a nakon toga će se… »

Udes na Novom Beogradu: Povređen muškarac (28), prevezen u KBC "Zemun"

Telegraf 16.01.2017
U udesu, do kojeg je došlo u 22.04 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, povređen je muškarac (28) i prevezen u KBC "Zemun" Četiri osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne… »

Osnovci iz Tunisa posetili Stari dvor (FOTO)

Telegraf 16.01.2017
Osnovci iz grada Sfaksa, došli su na poziv svojih vršnjaka iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i sekretarka za obrazovanje Grada Beograda Snežana Đurić ugostili su danas u Starom dvoru decu iz Tunisa… »

Beogradu preti nestašica vode: Iz "Vodovoda" apeluju na građane da ne ostavljaju odvrnute slavine

Telegraf 16.01.2017
Žitelji pojedinih naselja koji danima muku muče sa suvim slavinama, kažu da od nadležnih ne dobijaju nikakve informacije kada će snadbevanje biti normalizovano. Zbog prekomerne potrošnje vode iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”ovih dana… »

Paradoks: Ledeni čep kod Lida spasao splavove nizvodno na Zemunskom keju

Telegraf 16.01.2017
Redovna odbrana od zagušenja ledom i dalje je na Savi, Tisi i Dunavu. Deblljina leda je od pet do 20 centimetara. Nijedan most u Srbiji nije ugrožen zbog velikih ledenih čepova, i to je nešto što je sad u fokusu svih državnih organa. ZIMA NIJE… »