Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 16.01.2017

Stabilizacija situacije: Posle Medveđe i Ivanjice, danas đaci polaze u školu i u ovim mestima

Telegraf 16.01.2017
Raščišćavanje puteva ka udaljenim zaseocima otežavaju jak vetar i smetovi. Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom. Sutra počinje škola i u ovim gradovima: Upućuje se apel zbog smetova… »

Žućka su vlasnici izbacili po najvećoj hladnoći, a on je čekao danima ispred vrata da se predomisle. Nisu mu otvorili…

Telegraf 16.01.2017
Ukoliko želite da udomite Žućka, javite se Željku preko njegovog Fejsbuk profila, on kaže da će ga dovesti kod udomitelja ma gde oni živeli. Ovo je pas Žućko. On živi u Pančevu. Vlasnici su ga izbacili u toku najgoreg talasa hladnoće i… »

Srpski general otkriva: Mogli smo da ubijemo vođu OVK kad smo hteli, pomagali su nam njegovi rođaci i albanski ministar

Telegraf 16.01.2017
- Bilo je lako naći špijune jer se mnogo Albanaca prodavalo za nekoliko hiljada maraka. U svakom trenutku smo znali gde je Adem Jašari i šta radi, kao i ko mu puni džepove. Bivši srpski general Stevan Đurović otkrio je da su špijuni imali više… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za 17. januar 2017. godine

Telegraf 16.01.2017
Dnevne novine u Srbiji za utorak 17. januar 2017. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče. Dnevne novine u Srbiji za utorak, 17. januar 2017. godine na naslovnim stranama… »

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Telegraf 16.01.2017
Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata. Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem… »

Telegraf.rs danas slavi 5. rođendan: Pogledajte šta smo sve zajedno prošli za to vreme!

Telegraf 16.01.2017
Za kratko vreme dobili smo vaše poverenje i postali najbrže rastući portal u Srbiji. Na današnji dan, pre punih pet godina, 16. januara 2012. godine, počeo je sa radom portal Telegraf.rs. Ideja je bila da se napravi zabavno-informativni portal, a ta… »

Marko je kralj, zaprosio je devojku na najneverovatnijem mestu na svetu (FOTO)

Telegraf 16.01.2017
Neobična veridba desila se na 5.000 metara iznad zemlje. Katarina Zorić iz Užica bila je na sedmom nebu kada ju je njen momak Marko Radojčić iz Stapara zaprosio na 5.000 metara iznad zemlje. Novosađanin iskoristio KREDU kako bi zaprosio devojku… »

Vreme je za dugo putovanje: Konačno ukinute vize sa Kinom

Telegraf 16.01.2017
Državljani Srbije i Kine moći će da borave ili tranzitiraju na teritoriji dve zemlje do 30 dana od datuma prvog ulaska u zemlju. Sporazum između Vlade Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza na obične pasoše, stupio je na snagu juče… »

Čudo u Srbiji: Ceca je zlatna ribica koja ispunjava bukvalno sve želje, dosad nijednom nije "omanula" (video)

Telegraf 16.01.2017
Miloš tvrdi da nema te želje koju Ceca ne može ispuniti. Miloš je 6 godina radio na kruzerima i po povratku u Pančevo otvorio je kafić prigodnog imena. U želji da napravi autentičan ambijent, nabavio je male akvarijume i u njih stavio zlatne… »

Pronađena Maja (16), devojčica koja je još 28. decembra nestala u Beogradu: Evo gde je bila sve vreme

Telegraf 16.01.2017
Maja je pre nestanka poslednji put viđena na Bežanijskoj kosi, a porodica je odmah prijavila njen nestanak. Maja Beriša (16) sa Bežanijske kose koja je nestala 28. decembra prošle godine dok je išla u prodavnicu pronađena je juče živa i zdrava u… »