Izvor: Tračara arhiva vesti 16.01.2017

Da li je on novi dečko Nine Lečić?

Tračara 16.01.2017
Voditeljka Nina Lečić se nakon razvoda od glumca Branislava Lečića nije mnogo pojavljivala u javnosti i zapostavila je noćni život, ali čini se da sada ponovo uživa u čarima provoda po klubovima i to u društvu muškarca! Prvi put od razvoda… »

Dara Bubamara sedi u Aleksandrinoj stolici: Evo i zbog čega

Tračara 16.01.2017
Velika prašina podigla se nakon što je na mesto Dare Bubamare, koja je operisala slepo crevo, došla Maja Nikolić, zbog čega je, revoltirana tom odlukom, Aleksandra Radović napustila (privremeno) mesto članice žirija Pinkovih zvezda. Dara se nakon… »

Objavljena izjava Kim Kardashian za policiju nakon napada u Parizu

Tračara 16.01.2017
Nakon što je Kim Kardshian opljačkana u hotelu u Parizu u oktobru, kada su je maskirani lopovi napali i čak prislonili pištolj na čelo, odnet je vredan nakit a starleta je detalje ovoh traumatičnog događaja ponovo ispričala policiji, te… »

Evo šta je Danica Maksimović uradila za repera koji je rasplakao Srbiju

Tračara 16.01.2017
A photo posted by Danica Maksimović (@danymaksi) on Jan 12, 2017 at 7:07am PST Dejan Ketić, koji me svojom tužnom pričom raznežio sve koji su gledali i pratili takmičarski šou Ja imam talenat, nedavno je dobio pomoć od glumice Danice Maksimović… »

Njih četvoro su oduševili žiri takmičenja ‘Ja imam talenat’ (VIDEO)

Tračara 16.01.2017
Beogradski sastav Vocal 5 koji je vec 3 godine poznat po svojim obradama, predstavili su se široj publici na takmičenju Ja imam talenat! Predstavili su se pesmom Marry did you know koju je originalno otpevao Cee Lo Green. Iako ni publika ni žiri nisu… »

Ćerka Mikija Jevremovića otkrila kako se nosi sa očevom smrću

Tračara 16.01.2017
A photo posted by Jelena Jevremović Nedeljković (@jelena_jevremovic_nedeljkovic) on Jan 7, 2017 at 2:11pm PST Legendarni pevač Miodrag Miki Jevremović preminuo je u 76. godini. Činjenicu da ga više nema, ne mogu mnogi da prihvate, kao ni njegova… »

Kaya konačno snimila pesmu ‘Ona nekad’ (VIDEO)

Tračara 16.01.2017
Pesma Ona nekad je postala veliki hit mesecima pre nego što je uopšte snimljena i objavljena, budući da se na internetu pojavio snimak na kom Kaya peva deo ove pesme. Ubrzo je usledila velika reakcija u vidu snimanja brojnih kavera ove numere, a… »

Takmičara ‘Plesa sa zvezdama’ ismejali zbog lažnog tena

Tračara 16.01.2017
Publika koja je ovog vikenda gledala irsko izdanje takmičenja Ples sa zvezdama, sigurno je ostala zbunjena onim što je videla na malim ekranima. Narandžasta boja tena Hughija Maughana nije bila kvar na televizijskim prijemnicima, već se takmičar… »

Kako izgleda vođenje ljubavi sa robotom?

Tračara 16.01.2017
Da nam za vođenje ljubavi nije neophodno samo živo biće, već da se u intimnom odnosu može uživati i na drugi način, pokazala je Karley Sciortino i u jednom nesvakidašnjem eksperimentu pružila uvid i objasnila kako je izgledalo njeno iskustvo… »

Ana Nikolić zabranila Rasti da konzumira marihuanu u stanu

Tračara 16.01.2017
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u 2017. godini prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja. Pevačici se ispunila želja i početkom ove godine podelila je srećnu vest da je u drugom stanju. Ipak, Nikolićeva ne želi da se izlaže ikavom riziku u… »