Izvor: Vesti online arhiva vesti 16.01.2017

Bruka: Znate li gde je Novak na Vilanderovoj listi favorita?

Vesti online 16.01.2017
Zajedno sa početkom turnira u Melburnu počele su i specijalizovane teniske emisije na televiziji Eurtosport, koja ima ekskluzivna prava za prenose Grend slem takmičenja. Samim tim ponovo imamo priliku da slušamo "stručne" komentare Matsa Vilandera… »

Job Fair 2017: Tvoja karijera počinje ovde!

Vesti online 16.01.2017
Organizacija BEST po deveti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair-Tvoja karijera… »

Zabranjeno kolo kralja Aleksandra

Vesti online 16.01.2017
Srpska narodna kola su s posela, svadbi, vašara, krštenja i polazaka u vojsku krenula u vojničke rovove, ali i u salone vladara. Veliki ljudi Srbije, naučnici, umetnici, komandanti, kraljevi i predsednici imali su i svoja omiljena narodna kola. Tako… »

Iznajmiti stan - naučna fantastika!

Vesti online 16.01.2017
Rešim ti ja da se osamostalim malo "pod stare dane" i krenem u potragu za stanom. Ništa lakše, nađeš, platiš, useliš se i uživaš... A u stvari, nisam nikada obraćala pažnju na te stvari, jer prosto nisam bila u situaciji da mi treba stan… »

Britanska mornarica se priprema da isprati "Admirala Kuznjecova"

Vesti online 16.01.2017
Britanska mornarica priprema se da isprati ruski nosač aviona "Admiral Kuznjecov" koji bi uskoro trebalo da prođe pored obale Škotske prilikom povratka iz Sirije, saopštava list "Telegraf". Navodi se da britanski brodovi i podmornice, uz podršku… »

Poklanjamo karte za "Štrumfove i majku prirodu"!

Vesti online 16.01.2017
Portal Vesti-online pripremio je za vas lepe nagrade za vikend koji je pred nama - sa Akademijom 28 obezbedili smo vam karte za predstavu za decu "Štrumfovi i majka priroda". Ako želite da obogatite dane koji su pred vama ponekim kulturnim dešavanjem… »

Otkrinućete kad vidite kakvoj cici se sviđa Perućica

Vesti online 16.01.2017
Osamnaestogodišnja Tijana Marković učesnica je jednog od najgledanijih šou programa na našim prostorima "Izvedi me" koji se emituje na TV Pink. Tijana se bavi modelingom, a svojim anđeoskim licem i šarmom privukla je veliku pažnju kandidata… »

Lazanski: Ako nas Albanci napadnu, Vojska Srbije da zauzme sever Kosova!

Vesti online 16.01.2017
"Ako Albanci ponovo izazovu nasilje na Kosovu i Metohiji ili pokušaju novo etničko čišćenje, Srbija bi istog časa morala najodlučnije da odgovori zauzimanjem severa Kosova", ističe vojno-politički komentator Miroslav Lazanski, koji kaže da ne… »

Zbogom evro!

Vesti online 16.01.2017
Evro može da nestane za deset godina ukoliko ne bude značajnih ekonomskih reformi, kaže Emanuel Makron, bivši francuski ministar ekonomije. - Istina koju svi moraju da prihvate jeste da je evro nepotpuna valuta i da ne može da traje bez velikih… »

"Federer nije zaboravio da igra tenis"

Vesti online 16.01.2017
Nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer vratio se na teren posle šestomesečne pauze. Na Australijan openu mu malo ko daje šanse da dođe do završnice. Rangiran je tek kao 17. nosilac u Melburnu, pa je jasno da ga čekao pakao do eventualne borbe… »