Regioni arhiva vesti 16.01.2017

Ledena nedelja u Srbiji, očekuje se i novi sneg

Prva 16.01.2017
RHMZ upozorio je da će od ponedeljka pa do nedelje, 22. januara u većini mesta na području Srbije biti snežnih padavina i ledenih dana. Tokom ove sedmice u većini mesta na području Srbije ocekuju se ledeni dani sa najnižom temperaturom od -10 do… »

Sporni milionski tenderi za proslavu Nove godine u Nišu

Južne vesti 16.01.2017
Doček Nove godine u organizaciji Niškog kulturnog centra (NKC), koji je građane koštao oko 5 miliona dinara, plaćen je preko tendera za koje, kažu iz Uprave za javne nabavke, nisu ispoštovani zakonski rokovi i procedure. Iako po Zakonu, javne… »

U karambolu povređen i pešak

Jugmedia 16.01.2017
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju 15. januara, u ulici Partizanski put u Vranju, jedno lice teško je povređeno, dok je pet vozila oštećeno u lančanom sudaru. Policija navodi da se nezgoda dogodila jedan sat iza ponoći kada je vozač… »

Havarija u Hemijsko školi, kotao možda može da se popravi

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC U havariji na kotlu za centralno grejanje , koja se jutros oko pola sedam dogodila u Hemijsko tehničkoj školi „Božidar Đorđević Kukar“ žrtava i povređenih nema, ali je škola ostala bez grejanja, rekao je za JUGpress direktor ove… »

Uhapšen sa heroinom

Jug press 16.01.2017
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje S.S.(36) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

U našem gradu uskoro palata pravde: Kragujevac ustupio zemljište za Palatu pravde

iKragujevac 16.01.2017
Grad Kragujevac preneo je, bez naknade, u javnu svojinu Republike Srbije svoju parcelu u blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Ugovor o prenosu neizgrađenog građevinskog zemljišta danas su potpisali gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i v.d… »

Najviše novca u 2016. godini otišlo na fudbal i rukomet

Jugmedia 16.01.2017
Od 46 miliona dinara, koliko je grad Leskovac prošle godine izdvojio za sufinansiranje sportskih klubova, 38 posto je dobilo čak 52 fudbalska kluba, dok je na samo 4 rukometna kluba otišlo 17 posto. Deset košarkaških klubova podelilo je 14 posto, 2… »

Bogićević u pritvoru do ekstradicije Crnoj Gori

N1 Info 16.01.2017
Predrag Bogićević, koga Crna Gora traži zbog optužbi za planiranje terorističkih akata, ostaće u pritvoru do ekstradicije pošto je veće kragujevačkog Višeg suda odbacilo žalbu branioca Bogićevića na rešenje o ekstradicionom pritvoru… »

BABY BOOM u Pirotu

Jugmedia 16.01.2017
U Porodilšitu Opšte bolnice Pirot početkom ove godine pravi baby boom! Od početka godine rodjeno je 30 beba, dok je prošle godine u ovom istom periodu rodjeno 17 beba. Prema rečima načelnika Službe za ginekologiju i akušerstvo dr Vasila Kirova… »

Zbogom čika Milija: Preminuo neimar zbog koga je ceo svet čuo za Drinu

Noizz 16.01.2017
Kad je nabujala Drina 2010. odnela drvenu brvnaru sa hridi nasred reke kroz Bajinu Baštu, njen tvorac ju je, prkoseći vodi čiju je ćud odlično znao, obnovio sedmi put. Ispostavilo se i poslednji. Milija Mandić zvani Gljiva, graditelj turističke… »